Anca Serea, ipostază emoționantă până la lacrimi. Cum a fost surprinsă

Share

Anca Serea le-a făcut o bucurie fanilor săi cu ocazia zilei de 1 martie, aceasta încărcând o fotografie nouă de familie pe conturile sale de socializare.

Vedeta s-a lăsat imortalizată alături de soțul său, Adrian Sînă, și cei șase copii, cadrul fiind unul extrem de emoționant.

„Mărțișoarele mele! 1 Martie senin și vouă și toate bucuriile!”, este mesajul pe care l-a scris Anca Serea

în imaginea în care apare cu Adi Sînă, Ava, Noah, Leah, Moise și cei doi copii pe care aceasta îi are din prima căsnicie, Sara și David.

Fanii s-au grăbit să aprecieze tabloul de familie și să lase comentarii cu urări de Mărțișor.

Anca Serea și Adrian Sînă sunt împreună de peste nouă ani și au una dintre cele mai frumoase și unite familii din showbizul românesc.

Cu toate acestea, nici ei nu sunt scutiți de anumite probleme, iar bruneta a dezvăluit pe blogul personal care sunt acestea.

„Avem împreună nu mai putin de patru copii minunați, care ne umplu de bucurie fiecare zi și un ritm de viață care pare uneori infernal.

Avem mare noroc cu oameni de nădejde alături, precum și cu familiile noastre care ne susțin necondiționat, dar nu pot să neg că uneori ne este greu.

În plus, se întâmplă ca Adi să fie plecat din oraș sau eu să am treburi atunci când el este liber și să nu ne sincronizăm programul”, a scris Anca Serea în mediul on-line.

„De ce este greu? Pentru ca îți dorești să petreci timp de calitate cu soțul tău, omul tău drag, dar nu reușești.

Și nu se întâmplă din vina voastră. De multe ori copiii vin pe primul plan, apoi joburile.

Mai este greu și când avem păreri diferite asupra unui subiect și nu găsim nicio cale de a cădea de acord”, a mai scris frumoasa vedetă.

Sursa: verdict.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news