Home Stiri Iată ce spune Anca Serea despre al șaptelea copil: „Adi își dorește foarte mult”

Iată ce spune Anca Serea despre al șaptelea copil: „Adi își dorește foarte mult”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 553 views 2 minute timp de citit

Anca Serea are șase copii, dar nu își dorește să se oprească aici. Cu toate acestea, problemele medicale cu care se confruntă nu îi permit să mai aducă pe lume și alt copil, deși ea și Adi, soțul ei, își doresc o familie numeroasă.

„Adi își dorește foarte mult, eu, sincer… nu că nu mai vreau… nici nu mai pot. Am niște probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut. Starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia… Anemia o am de când eram mică, să spun așa, cred că 18 ani. Nu e cazul. Am 41 de ani, e suficient”, a spus aceasta, potrivit ciao.ro.

„Sunt deseori întrebată cum de am copii atât de cuminți, care mă ascultă. Adevărul este că nu mi-am propus niciodată acest lucru, iar faptul că David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah se comportă astfel este, pur și simplu, o consecință firească a modului în care mă comport eu cu ei. Întotdeauna am privit copiii, și nu doar pe ai mei, ca pe niște persoane capabile să aibă trăiri, gânduri, sentimente, și nu ca pe niște ființe incapabile, cum observ de multe ori în jurul meu.

Copiii au mai multă putere de decizie și control decât înțelegem sau vrem să recunoaștem, iar eu am ales să îi respect și să îi tratez exact cum mi-ar plăcea mie să fiu tratată. În plus, nu las să treacă nici măcar o zi în care să nu le spun cât de mult îi iubesc. Este extrem de important, din punctul meu de vedere, ca orice copil, pe lângă un confort material, să aibă parte în căminul său de siguranță și de foarte multă iubire…

Nu în ultimul rând, încerc să petrec cât mai mult timp alături de copii, un alt ingredient important pentru o relație reușită părinte-copil, timpul de calitate creator de amintiri memorabile”, a spus Anca Serea, conform cancan.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies