HomeStiri Mondene Anca Serea, primele declaraţii după ce a fost externată: „Am făcut multe investigații, perfuzii”

Anca Serea, primele declaraţii după ce a fost externată: „Am făcut multe investigații, perfuzii”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
a (Anca Serea, primele declaraţii după ce a fost externată: „Am făcut multe investigații, perfuzii”4) in Stiri Mondene

Anca Serea s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate. Aceasta a ajuns iar pe patul de spital şi, după ce a fost externată, a povestit pe scurt ceea ce s-a întâmplat.

„Sunt mai binișor, acasă. Încerc să iau totul mai ușor, deși am probleme mari cu somnul. Analizele au ieșit în parametrii normali, am făcut CT cranian și multe alte investigații care arată ok. Am nevoie să dorm și de odihnă.

Anca Serea, primele declaraţii după ce a fost externată: „Am făcut multe investigații, perfuzii” in Stiri MondeneAm avut amețeli foarte mari, nu-mi puteam ține ochii deschiși, m-a ajutat Adi să cobor din pat și să mă îmbrac. Inițial, am crezut că am COVID… am făcut două teste rapide, amândouă negative, iar apoi, am decis să mergem de urgență la spital.

Am făcut multe investigații, perfuzii și azi mă simt mult mai bine, cu excepția somnului”, a spus prezentatoarea pe pagina sa de Instagram.

Anca Serea, primele declaraţii după ce a fost externată: „Am făcut multe investigații, perfuzii” in Stiri Mondene„Sunt deseori întrebată cum de am copii atât de cuminți, care mă ascultă. Adevărul este că nu mi-am propus niciodată acest lucru, iar faptul că David, Sarah, Noah, Ava, Moise și Leah se comportă astfel este, pur și simplu, o consecință firească a modului în care mă comport eu cu ei. Întotdeauna am privit copiii, și nu doar pe ai mei, ca pe niște persoane capabile să aibă trăiri, gânduri, sentimente, și nu ca pe niște ființe incapabile, cum observ de multe ori în jurul meu.

Anca Serea, primele declaraţii după ce a fost externată: „Am făcut multe investigații, perfuzii” in Stiri MondeneCopiii au mai multă putere de decizie și control decât înțelegem sau vrem să recunoaștem, iar eu am ales să îi respect și să îi tratez exact cum mi-ar plăcea mie să fiu tratată. În plus, nu las să treacă nici măcar o zi în care să nu le spun cât de mult îi iubesc. Este extrem de important, din punctul meu de vedere, ca orice copil, pe lângă un confort material, să aibă parte în căminul său de siguranță și de foarte multă iubire…

Nu în ultimul rând, încerc să petrec cât mai mult timp alături de copii, un alt ingredient important pentru o relație reușită părinte-copil, timpul de calitate creator de amintiri memorabile”, a spus Anca Serea, conform cancan.ro.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed