Home Stiri Anca Serea și Adi Sînă au adunat datorii de mii de euro

Anca Serea și Adi Sînă au adunat datorii de mii de euro

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Pandemia de coronavirus a creat foarte multe probleme tuturor, iar Anca Serea și Adi Sînă nu au fost vreo excepție. Veniturile celor doi au scăzut și, în acest fel, au rămas în urmă cu mule plăți. În ultima lună, faimosul cuplu a primit două vești extrem de neplăcute.

Anca și Adi au șase copii împreună, iar trei dintre ei sunt înscriși la o școală privată. Instituția i-a dat de știre vedetei că nu a plătit toate datoriile și, conform contractului, aceasta va trebui, pe lângă suma inițială, să mai plătească și o dobândă. Așadar, datoria care, inițial, era de 2.136 de euro, peste noapte, s-a transformat într-o datorie de 3.642 de euro.

La doar câteva zile distanță, o bancă din țara noastră a primit acordul judecătorilor să o execute silit pe Anca Serea, la mijloc fiind prinsă și o societate administrată chiar de soțul ei, care avea ca principal obiectiv de activitate producția audio-video.

Acum, banca face tot ce poate pentru a recupera suma de 3.400 de euro, banii provenind de la un credit pe care cei doi soți l-au făcut în urmă cu patru ani. În total, Adi și Anca au o datorie de aproximativ 7.000 de euro.

În cadrul unui interviu acordat celor de la forbes.ro, Anca Serea a motivat alegerea de a-și da copiii la o școală privată, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care a acumulat datorii luna aceasta. „Nu e vorba de dezamăgire. Fiica mea Sara, de exemplu, este la Liceul Dante Alighieri și e într-o clasă de stat, într-a IV-a. O voi muta și pe ea la privat, pentru că mi se pare un sistem mult mai sigur din toate punctele de vedere.

Mi se pare anormal ca în România, în secolul în care trăim, să învețe un număr atât de mare de copii într-o clasă. Îmi dau seama că este un singur cadru didactic pentru 30 și ceva de elevi și, oricât de implicat ar fi, nu are cum să reușească să-i învețe pe toți în mod egal sau aproape în mod egal.

Mai ales când copiii sunt mici e greu. Alegerea școlilor pentru copiii mei am făcut-o în urma mai multor vizite și mi-ar plăcea să-i pot ține pe toți la privat în viitor”, declarase vedeta în urmă cu mai multă vreme…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies