Home Stiri Anca Serea și Adi Sînă au fost dați în judecată, din nou

Anca Serea și Adi Sînă au fost dați în judecată, din nou

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1k views 2 minute timp de citit

Au trecut doar câteva săptămâni de când Adi Sînă și soția sa, Anca Serea, au aflat că au acumulat datorii la școala în care învață copiii lor, conform celor de la wowbiz.ro. Acum, faimosul cuplu trebuie să treacă printr-o nouă încercare, după ce asociația de proprietari a complexului în care au locuit până anul trecut i-a dat în judecată.

Aceștia au stat în comuna Cernica, iar dosarul în care le apare numele are ca obiect „pretenții”. Mai mult decât atât, procesul este civil și se referă la suma de bani pe care respectivii reprezentanți consideră că Anca și Adi o datorează. Înregistrarea dosarului a avut loc la Judecătoria Cornetu, pe data de 20 noiembrie 2020, dar primul termen nu s-a fixat încă.

În urmă cu un an, cei doi soți se mutau din casa lor din comuna Cernica într-o vilă în toată regula din Pipera. Adi Sînă le-a povestit celor de la click.ro de ce a ales să facă acest lucru, spunând că aveau nevoie de mai mult spațiu pentru cei șase copii ai lor.

„Ne doream mai mult spațiu și am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera și am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o, pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleași școli și grădinițe, aici nu am făcut deloc modificări și nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi mai bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuță”, spunea Adi Sînă în urmă cu aproximativ un an, pentru cei de la click.ro.

La începutul lunii octombrie, Anca Serea nu a câștigat procesul pentru școala privată la care merg o parte dintre copiii ei. Aceasta a adunat o datorie de peste 3.500 de euro și, în prima lună a anului viitor, vedeta va fi chemată, din nou, în instanță, tot de către respectiva instituție…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies