Home Stiri Anca Serea și Adi Sînă, în pragul divorțului: „Eu și Adi nici nu ne-am vorbit”

Anca Serea și Adi Sînă, în pragul divorțului: „Eu și Adi nici nu ne-am vorbit”

autor Mirela
425 views 3 minute timp de citit
  • Anca Serea și Adi Sînă formează un cuplu extrem de apreciat de mulți ani.
  • Cei doi au făcut nunta în anul 2015 și, de atunci, sunt apreciați pentru familia frumoasă pe care au întemeiat-o.
  • Cu toate acestea, celebrul cuplu a fost la un pas de divorț.

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul nostru. Cei doi au o familie minunată, cu foarte mulți copii, așa cum Anca și-a dorit mereu.

Cu toate că multe persoane îi iau pe cei doi drept un exemplu, de curând, s-a aflat că aceștia au fost chiar în pragul divorțului. Din fericire, Anca și Adi au reușit să depășească cu brio momentele tensionate, iar, în prezent, lucrurile stau cum nu se poate mai bine între ei.

Anca Serea și Adi Sînă, la un pas de despărțire

„Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult, încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact. De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii. Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu.

Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade. Am învățat că orice lucru important în viață necesită timp: și relația de iubire și proiectele profesionale. Achiziția unei case, alegerea unui liceu, schimbarea unui job și așa mai departe necesită timp și niște decizii bine cântărite. Nu-ți ascund faptul c-am fost foarte supărată pe subiectul casei celei noi, chiar am avut o perioadă în care eu și Adi nici nu ne-am vorbit. Dar ne-am dat timp unul altuia și ne-am înțeles punctele de vedere. E o investiție bună în primul rând pentru copii”, a spus aceasta pentru cei de la okmagazine.ro.

Prezentatoarea TV a avut grave probleme de sănătate

Timp de mai bine de un an și jumătate, Anca Serea s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. Aceasta a făcut mai multe investigații, atât la noi în țară, cât și în străinătate, iar unul dintre episoadele grave a avut loc chiar în vara anului 2020, atunci când se afla în vacanță cu familia în Bulgaria.

Din fericire, Anca Serea a reușit să identifice cauza problemei, iar, în prezent, se bucură de o viață liniștită și fericită alături de cei dragi.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies