HomeStiri Mondene Anca Serea vorbește despre problemele de sănătate

Anca Serea vorbește despre problemele de sănătate

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
Anca Serea vorbește despre problemele de sănătate in Stiri Mondene

În ultima perioadă, Anca Serea s-a confruntat cu grave probleme se sănătate. A fost internată la un spital din Bulgaria și a avut nevoie de o transfuzie de sânge. Acum, soția lui Adi Sînă a vorbit despre aceste neplăceri.

Anca Serea vorbește despre problemele de sănătate in Stiri Mondene

Din cauza anemiei severe de care suferă, aceasta nu a putut ajunge la ziua de naștere a fetiței ei, Sarah, deoarece a fost internată în spital. Deși fanii au crezut, inițial, că vedeta ar fi fost infectată cu noul coronavirus, de fapt, aceasta se lupta cu problemele cauzate de anemie.

Anca Serea vorbește despre problemele de sănătate in Stiri Mondene

Anca a ajuns la spital, direct de pe plaja din Bulgaria, deoarece a vrut să își facă mai multe controale, dar situația era mult mai gravă decât a crezut inițial: „Aveam o stare de slăbiciune accentuată care mă punea în dificultate mai ales atunci când aveam nevoie să fac niște acțiuni de-astea mai rapide, cum ar fi condusul sau alergatul sau, nu știu, când aveam o zi mai agitată. Eu sunt o persoană foarte optimistă și mi-am promis ca sănătatea să fie prioritară de astăzi înainte pentru mine și pentru cei din familie. Mâine o să consult și un medic hematolog, un specialist, pentru că eu mă confrunt, din păcate, cu această anemie severă de foarte mulți ani și îmi asum vina pentru că nu am făcut, poate, ce trebuie. Dar acum să sperăm că suntem pe drumul cel bun. (…) Mă rog la Dumnezeu să fim cu toții sănătoși. M-am speriat foarte tare, da. Am avut niște momente în care am fost foarte descumpănită.

Anca Serea vorbește despre problemele de sănătate in Stiri Mondene

Mai ales în timpul nopții, pentru că nu e ușor să stai într-o rezervă singură, închisă. În primul rând, din cauza COVID-ului, accesul nu este permis celor dragi și, na, am stat acum aproape două săptămâni internată. Am făcut o transfuzie de sânge, ceea ce nu este chiar un procedeu foarte simplu. Mi-a făcut transfuzia de sânge pentru că aveam hemoglobina foarte scăzută. Nivelul fierului și al hemoglobinei trebuia să fie ridicat în organismul meu pentru că (în caz contrar) nu se mai oxigenează corect creierul, anumite funcții sunt încetinite etc. Medicamentos nu este suficient. Nu aș vrea să se înțeleagă că sunt într-o stare deplorabilă. Restul analizelor sunt perfecte. Mai trebuie să merg la un specialist hematolog, doar atât”, a spus Anca în cadrul emisiunii WOWBiz

Sursa

Sursa

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed