Home Stiri Anca Serea vorbește despre problemele financiare: „Așa de prost ne merge…”

Anca Serea vorbește despre problemele financiare: „Așa de prost ne merge…”

autor Mirela
854 views 3 minute timp de citit

Anca Serea a decis să facă lumină și să vorbească despre problemele financiare. De câteva săptămâni, tot mai multe persoane spun că Adi și Anca Serea au acumulat datorii de mii de euro și nu o mai duc atât de bine. Acum, se pare că paharul s-a umplut, iar vedeta a lămurit aceste neînțelegeri, în cadrul unui interviu acordat pentru click.ro.

„Așa de prost ne merge că tocmai am cumpărat un apartament la Stejarii, pe care-l amenajez. Este pentru copii. David face 19 ani, în curând, acum în martie, și l-am luat. Fie o să-l închiriez sau dacă el își dorește să se mute, o să-l lăsăm să se mute, să vedem”, a spus aceasta, în cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro.

„Anul 2020, deși a fost plin de neprevăzut și de lucruri la care nu ne așteptăm și pe care unii dintre noi l-am gestionat mai greu, pentru noi a fost un an bun. În primul rând, datorită faptului că Adi nu a mai fost atât de des plecat și ne-am mai sudat ca familie,  cuplu, a mai petrecut și el timp cu copiii. Ne-am repoziționat, să zicem , niște scopuri în viață, așteptăm.

Am învățat să nu-mi fac planuri pe termen lung, sincer, pentru că nu știi ce trăim de la o zi la alta, dar îmi doresc în primul rând, să fim sănătoși și să fie toată lumea liniștită, mai calmă, mai bună.

De ordin material nu îmi doresc nimic. Slavă Domnului, chiar a fost un an bun, nu pot să mă plâng. Am avut multe contracte, lucrez într-una, ne-am mișcat, a mers foarte bine în perioada asta tot ce înseamnă online. Nu îmi doresc decât să fim sănătoși, nimic special”, a mai spus soția lui Adi Sînă.

Anca a vorbit și despre al șaptelea copil, spunând că așteaptă cu brațele deschise apariția unui nou membru. „Nici nu am condiția medicală să mai fac un copil acum, dar dacă o să fie, așteptăm cu mare drag, dar de anul viitor. Momentan nu sunt însărcinată. Dar nu am zis niciodată că exclud asta, doar că am avut niște probleme medicale destul de grave și nu mai am voie acum.

Sunt bine acum, mi s-a reglat și hemoglobină și fertinină, sunt ok, nu mai am nicio problemă, doar că merg așa, la 2-3 luni, să îmi fac analizele de rutină, sunt ok! Nici nu m-am mai cântărit. Ajunsesem să fiu prea slabă când mi-a fost rău, aveam 50 de kilograme. Nu țin nicio dietă pentru că nu e cazul”, a mai adăugat vedeta, pentru aceeași sursă.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies