Home Stiri Anca Serea a vorbit fără nicio reținere despre viața sa intimă

Anca Serea a vorbit fără nicio reținere despre viața sa intimă

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 708 views 2 minute timp de citit

Anca Serea are cinci copii însă nu are nicio reținere în a vorbi despre relația pe care o are cu Adi Sînă și despre viața lor intimă.

În cadrul unui interviu, Anca Serea a fost întrebată dacă mai are timp de relații intime, iar ea a răspuns fără nicio reținere.

„Bineînţeles că am timp. Eu zic că dacă vrei cu adevărat ceva, poţi. Noi avem vacanţe şi de familie, şi de cuplu, şi asta nu înseamnă că eşti un părinte rău. Cred că femeile din România trebuie să înveţe să se iubească şi pe ele. Trebuie să ne iubim la fel ca înainte de căsătorie, pentru că de starea noastră depinde şi starea de bine a familiei. Dacă noi suntem fericite şi mulţumite, atunci şi copiii şi soţul sunt mulţumiţi. E un lucru foarte important pentru un cuplu să funcţioneze şi înainte, şi după ce are copii. Şi acum Moise doarme cu noi în pat. Ne dorim noi să-l punem acolo între noi, să ne bucurăm, să-i simţim respiraţia, să vedem cum clipeşte. De obicei dorm doi cu noi, dar după ce intră în starea de somn profund, îi ducem în paturile lor şi bineînţeles că avem timp şi pentru noi”, a povestit Anca Serea.

Întrebată care este partea din zi în care prefer să aibă relațiile intime, vedeta a răspuns că totul devine mai romantic după lăsarea serii…

„Şi dimineaţa, şi seara şi, de ce nu, şi la prânz. Predomină seara, că-s mai clasică”, a spus Anca Serea.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies