HomeFără categorie Anca Țurcașiu, abuzată de un necunoscut

Anca Țurcașiu, abuzată de un necunoscut

autor Elena Yvette
823 views 2 minute timp de citit

Anca Țurcașiu, care de curând a împlinit 20 de ani de căsătorie, a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre viața sa, amintindu-și de câteva evenimente mai nefericite.

anca-turcasiu-abuzata-de-un-necunoscut

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Anca Țurcașiu a făcut declarații despre căsnicia sa care durează de 20 de ani. Vedeta a mai precizat însă că a avut momente neplăcute de-a lungul timpului. De pildă, un bărbat necunoscut, care se îndrăgostise de ea, i-a dat de furcă o perioadă, pentru că o urmărea non-stop.

„Am avut o situaţie, un individ care mă urmărea obsesiv. Erau poliţişti în civil care mă păzeau. El mă urmărea obsesiv. Bătea cu pumnii în uşă. Venea acasă la mine”, a precizat Anca Ţurcaşiu la Antena 1.

În ceea ce privește relația cu soțul ei, artista a mărturisit că se simt la fel de îndrăgostiți ca la început, în ciuda celor 20 de ani petrecuți împreună…

„Eu mă întreţin cu fericire. Mă simt iubită. Ne spunem mereu «te iubesc», ne pupăm, toată ziua ne pupăm. Mergem de mână pe stradă. Suntem împreună de 20 de ani. E frumos! Cine poate să te cunoască mai bine decât persoana cu care petreci 20 de ani zi de zi? Nu aş putea să vorbesc cu nimeni ceea ce vorbesc cu el. E o muncă să faci o căsnicie să funcţioneze. Este o relaţie pasională. Îmi place foarte mult când îmi aduce flori. Nu sunt geloasă absolut deloc şi are nişte asistente foarte drăguţe la cabinet. Eu pot să trec peste multe, sunt Taur, trag la jug. Peste bătaie nu aş putea să trec, sub nicio formă. Am plecat doar noi doi în Zanzibar. Vacanţa s-a încheiat după 22 de zile. Când vezi Otopeni de sus şi toată zăpada, ţi se pune un nod în piept”, a mai adăugat Anca Țurcașiu.

 

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed