Home Stiri Anca Țurcașiu admite că a avut nevoie de psiholog după divorț: „Am avut nevoie de sprijin”

Anca Țurcașiu admite că a avut nevoie de psiholog după divorț: „Am avut nevoie de sprijin”

autor Mirela
242 views 3 minute timp de citit
  • În urmă cu doi ani, Anca Țurcașiu anunța că va divorța.
  • Nimeni nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple, deoarece nu dăduse nimic de înțeles în acest sens.
  • Anca Țurcașiu a recunoscut faptul că a avut nevoie de ajutorul unui specialist pentru a reuși să depășească cele întâmplate.

În urmă cu doi ani, Anca Țurcașiu lua pe toată lumea prin surprindere atunci când anunța că va divorța. Cum este o fire extrem de discretă, nimeni nu se aștepta ca acest lucru să se întâmple, deoarece nu dăduse nimic de înțeles în acest sens.

Cu toate că lucrurile păreau să meargă foarte bine între ei, iar fanii artistei se declarau extrem de fericiți pentru mariajul pe care îl avea, lucrurile se pare că nu au stat deloc așa în ultima perioadă, motiv pentru care artista a luat decizia de a se separa.

Acum, la aproximativ doi ani de la divorț, după ce a reușit să se vindece de traumele lăsate de această despărțire dureroasă, artista a acordat un interviu și a vorbit despre modul în care viața ei s-a schimbat. Anca Țurcașiu a recunoscut faptul că a avut nevoie de ajutorul unui specialist pentru a reuși să depășească cele întâmplate.

Anca Țurcașiu a apelat la ajutorul unui medic psiholog

„Îți trebuie foarte mult curaj. Toate fricile astea pe care noi le avem sunt o dovadă de nesiguranță. Până la urmă, vrei să ai o siguranță, să ai în jurul tău spațiul acela cu care ai devenit confortabil. Și, atunci, când toate lucrurile se destramă, se rup din orice fel de motiv, nu mă refer neapărat la un divorț, ci la orice, o moarte, o despărțire, ai pierdut o avere, o destabilizare de genul acesta creează foarte multe spaime, foarte multe frici, și lecția cea mai puternică pe care am învățat-o în timp a fost că suntem atât de puternici, mult mai puternici decât credem noi despre noi. Și că niciodată nu suntem singuri. Atunci când avem impresia că suntem singuri, niciodată nu suntem singuri.

Da, cred foarte mult în asta și primești foarte mult ajutor. E o nevoie, pentru că tu te vezi din alt unghi, te vezi subiectiv, ori cineva care te vede din afară și cu care stai de vorbă îți deschide ochii către adevăr și realitate, pe care tu nu o poți percepe decât prin prisma emoțiilor pe care le ai în momentul respectiv și e de foarte mare ajutor. Am fost la psiholog după divorț. Am avut nevoie de sprijin”, a spus Anca Țurcașiu pentru viva.ro.

Artista este pregătită pentru o nouă relație

De curând, Anca Țurcașiu le-a dat o veste foarte bună fanilor ei care doreau să o vadă din nou într-o relație. Aceasta a mărturisit că este gata pentru a începe o nouă relație, însă bărbații sunt destul de speriați de statutul ei și nu reușește să găsească pe cineva care să o trateze ca pe un om normal.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies