HomeStiri Mondene Anca Ţurcaşiu: „Dacă iubești pe cineva, nu te străduiești decât să îi faci bine persoanei respective”

Anca Ţurcaşiu: „Dacă iubești pe cineva, nu te străduiești decât să îi faci bine persoanei respective”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,6K views
Anca-Turcasiu in Stiri Mondene

Anca Țurcașiu și soțul său, în urmă cu 18 ani, au spus „Da!” în faţa lui Dumnezeu, iar de atunci par să fie de nedespărţit şi foarte fericiţi, deşi au existat şi momente în care s-au gândit la un eventual divorţ. Cu toate acestea, îndrăgostiţii au trecut cu bine peste greutăți şi au decis că cel mai bine pentru amândoi ar fi să rămână împreună până la bătrâneţe. 

De curând, Anca şi soţul său, Cristian, au mers la Corbeanca, prilej cu care, vedeta a făcut o serie de mărturisiri:

„Noi, acum 18 ani, am inaugurat acest spațiu la nunta noastră, pentru că aici a fost casa nașilor. Avem niște amintiri senzaționale din locul ăsta. Nu știu dacă e vreun secret ( n.r. al căsniciei de lungă durată):  să se iubească cei doi și să își dorească să rămână împreună, pentru că, așa cum am spus de o mie de ori, cel mai simplu e să divorțezi. Să spui: ‹‹Gata, mi-am luat bagajele și am plecat!››.

„Ne-am dat seama că totuși am ales să petrecem viața asta împreună, că nimeni nu o să fie mai fericit dacă o să alegem calea asta și atunci am stat de vorbă și am ajuns la concluzia că mergem împreună până la capăt”.

„În primul rând, nu ar face ceva care să îmi facă rău și atunci nu ar avea motive ca să-l iert, pentru că mă iubește și dacă iubești pe cineva, nu te străduiești decât să îi faci bine persoanei respective”.

„Îmi face foarte multe surprize, vine mereu cu flori. Ultima surpriză frumoasă a fost ieri dimineață, pentru că s-a trezit cu mult înaintea mea și se plictisea că nu mai coboram din pat. A venit și mi-a adus un trandafir din grădină care mirosea senzațional și mi l-a pus lângă pernă acolo, numai să mă trezesc. E foarte romantic”.

Se pare că încercările din vieţile celor doi le-au întărit şi mai mult dragostea, făcându-i să înţeleagă că locul lor e unul lângă altul…

anca_turcasiu_02_0

61572386

Surse foto: click.ro; 1616.ro; slimmingreview.net

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed