HomeFără categorie Anca Ţurcaşiu despre stilul de viaţă sănătos şi primele semne ale înaintării în vârstă

Anca Ţurcaşiu despre stilul de viaţă sănătos şi primele semne ale înaintării în vârstă

autor Elena Yvette
2,1K views 2 minute timp de citit

Deşi pare de necrezut ce vârstă are, şi anume 47 de ani, se pare că artista Anca Țurcaşiu este un adevărat model de urmat pentru toate femeile din lumea mondenă. Cu toate acestea, conform unui interviu oferit de curând unei reviste locale, se pare că organismul său a început deja să îi dea anumite semnale ale înaintării în vârstă. 

Anca Ţurcaşiu

În ceea ce priveşte stilul de viaţă sănătos adoptat de câţiva ani la îndemnul unui medic nutriţionist, Anca a mărturisit următoarele:

“Sunt foarte atentă ce mănânc, când mănânc, din trei în trei ore consum cantități mici, ce anume mănânc. Zilele trecute, am mâncat, de exemplu, o bucățică de tort și m-a mustrat conștiința toată seara. Asta e, o dată nu se pune! Și o mică felie de pizza! Am cinci mese pe zi. Nu țin nicio dietă, e un mod de viață pe care l-am abordat de o grămadă de vreme, merg la sală, fac fitness”.

În ceea ce priveşte apariţia primelor semne ale înaintării în vârstă, artista a declarat:

“Începem să scârțâim. La toate balamalele, știi cum e. De la un moment dat nu mai sunt unse, dar le rezolvăm pe toate. Un umăr, o înțepeneală, dar astea nu se văd, noroc că nu se văd”.

În urmă cu puţin timp, actriţa a trecut prin nişte momente foarte grele în timpul unui spectacol, despre care a relatat:

“S-a întâmplat acum două luni de zile. Am o scenă în care trebuie să mă feresc așa brusc de unul dintre parteneri, cu Duban eram, și m-am ferit… nefiind încălzită corespunzător. Și toată piesa până la final – o oră, m-am ținut de gât pentru că mi-am zdruncinat ceva acolo și am avut o durere îngrozitoare. Se întâmplă, sunt o grămadă de lucruri care se pot întâmpla în timpul unui spectacol, trebuie să fii foarte atent”…

Sursa foto: 1616.ro

Save

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed