Home Stiri Anca Ţurcaşiu despre stilul de viaţă sănătos şi primele semne ale înaintării în vârstă

Anca Ţurcaşiu despre stilul de viaţă sănătos şi primele semne ale înaintării în vârstă

autor Elena Yvette
518 vizualizari

Deşi pare de necrezut ce vârstă are, şi anume 47 de ani, se pare că artista Anca Țurcaşiu este un adevărat model de urmat pentru toate femeile din lumea mondenă. Cu toate acestea, conform unui interviu oferit de curând unei reviste locale, se pare că organismul său a început deja să îi dea anumite semnale ale înaintării în vârstă. 

Anca Ţurcaşiu

În ceea ce priveşte stilul de viaţă sănătos adoptat de câţiva ani la îndemnul unui medic nutriţionist, Anca a mărturisit următoarele:

“Sunt foarte atentă ce mănânc, când mănânc, din trei în trei ore consum cantități mici, ce anume mănânc. Zilele trecute, am mâncat, de exemplu, o bucățică de tort și m-a mustrat conștiința toată seara. Asta e, o dată nu se pune! Și o mică felie de pizza! Am cinci mese pe zi. Nu țin nicio dietă, e un mod de viață pe care l-am abordat de o grămadă de vreme, merg la sală, fac fitness”.

În ceea ce priveşte apariţia primelor semne ale înaintării în vârstă, artista a declarat:

“Începem să scârțâim. La toate balamalele, știi cum e. De la un moment dat nu mai sunt unse, dar le rezolvăm pe toate. Un umăr, o înțepeneală, dar astea nu se văd, noroc că nu se văd”.

În urmă cu puţin timp, actriţa a trecut prin nişte momente foarte grele în timpul unui spectacol, despre care a relatat:

“S-a întâmplat acum două luni de zile. Am o scenă în care trebuie să mă feresc așa brusc de unul dintre parteneri, cu Duban eram, și m-am ferit… nefiind încălzită corespunzător. Și toată piesa până la final – o oră, m-am ținut de gât pentru că mi-am zdruncinat ceva acolo și am avut o durere îngrozitoare. Se întâmplă, sunt o grămadă de lucruri care se pot întâmpla în timpul unui spectacol, trebuie să fii foarte atent”…

Sursa foto: 1616.ro

Save

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies