HomeStiri Mondene Anca Ţurcaşiu, interviu despre dezamăgirea suferită în tinereţe

Anca Ţurcaşiu, interviu despre dezamăgirea suferită în tinereţe

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
anca-turcasiu-1

În curând, artista Anca Țurcașiu va împlini 18 ani de căsnicie cu medicul Cristian Georgescu. Puţini ştiu că, înainte de a-l cunoaşte pe Cristi, Anca a suferit o mare dezamăgire în tinereţe, din cauza unei relaţii eşuate cu un coleg de breaslă. 

Anca-Turcasiu-1

Anca şi soţul său s-au cunoscut în  SUA, datorită faptului că artista acceptase să plece în turneu în SUA, pentru a mai uita de suferinţa provocată de bărbatul la care a ţinut foarte mult înainte de a-l cunoaşte pe Cristi.

Povestea sa anterioară de dragoste a durat patru ani, timp în care s-au adunat multe sentimente, fericire, bucurii, dar şi tristeţe, după ce Anca a aflat că iubitul său o înşelase.

Acum ceva timp, într-un interviu oferit unei reviste locale, artista declara despre vechea sa poveste de dragoste următoarele:

„Relația mea cu el a durat vreo patru ani. Era o diferență de 16 ani între noi, dar el și acum e un copil mare, și atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, țopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relație mai serioasă, mai academică, nu știu cum să spun, din care probabil că am sărit pentru că a fost o gură de aer. A fost altceva”.

„Am suferit mult. Mergeam pe stradă și plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiesc. Așa că, atunci când am primit invitația să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri”. 

Dar cum după ploaie răsare şi soarele, exact aşa a fost şi în viaţa artistei, când l-a cunoscut pe soţul său, Cristi, care reuşeşte să o facă fericită în fiecare zi, prin gesturile sale pline de afecţiune, tandreţe şi dragoste sinceră…

61572386 (1)
anca_turcasiu_3_0

Surse foto: libertatea.ro; 1616.ro; click.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed