Home Stiri Anca Ţurcaşiu, interviu despre dezamăgirea suferită în tinereţe

Anca Ţurcaşiu, interviu despre dezamăgirea suferită în tinereţe

autor Elena Yvette
362 vizualizari

În curând, artista Anca Țurcașiu va împlini 18 ani de căsnicie cu medicul Cristian Georgescu. Puţini ştiu că, înainte de a-l cunoaşte pe Cristi, Anca a suferit o mare dezamăgire în tinereţe, din cauza unei relaţii eşuate cu un coleg de breaslă. 

Anca-Turcasiu-1

Anca şi soţul său s-au cunoscut în  SUA, datorită faptului că artista acceptase să plece în turneu în SUA, pentru a mai uita de suferinţa provocată de bărbatul la care a ţinut foarte mult înainte de a-l cunoaşte pe Cristi.

Povestea sa anterioară de dragoste a durat patru ani, timp în care s-au adunat multe sentimente, fericire, bucurii, dar şi tristeţe, după ce Anca a aflat că iubitul său o înşelase.

Acum ceva timp, într-un interviu oferit unei reviste locale, artista declara despre vechea sa poveste de dragoste următoarele:

„Relația mea cu el a durat vreo patru ani. Era o diferență de 16 ani între noi, dar el și acum e un copil mare, și atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, țopăia pe stradă ca un copil, iar eu veneam după o relație mai serioasă, mai academică, nu știu cum să spun, din care probabil că am sărit pentru că a fost o gură de aer. A fost altceva”.

„Am suferit mult. Mergeam pe stradă și plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiesc. Așa că, atunci când am primit invitația să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri”. 

Dar cum după ploaie răsare şi soarele, exact aşa a fost şi în viaţa artistei, când l-a cunoscut pe soţul său, Cristi, care reuşeşte să o facă fericită în fiecare zi, prin gesturile sale pline de afecţiune, tandreţe şi dragoste sinceră…

61572386 (1)
anca_turcasiu_3_0

Surse foto: libertatea.ro; 1616.ro; click.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies