Home Stiri Anca Țurcașiu vorbește deschis despre noua sa relație

Anca Țurcașiu vorbește deschis despre noua sa relație

autor Mirela
256 views 3 minute timp de citit
  • Anca Țurcașiu a trecut printr-un divorț destul de dureros.
  • Aceasta a reușit să își revină și să își regăsească echilibrul.
  • Actrița și-a schimbat complet viața după acest eveniment și a devenit o versiune mai bună a ei.

Anca Țurcașiu a decis să se despartă de cel care i-a fost partener în anul 2020, iar vestea a fost total neașteptată pentru fanii ei. Cu toate că aceasta a suferit extrem de tare din această cauză, a reușit să își revină și să depășească momentul dureros.

Actrița a vorbit, de curând, despre viața amoroasă și este dezamăgită de modul în care lucrurile decurg. Aceasta susține că este pregătită pentru o nouă relație, dar bărbații nu au suficient curaj.

Ce spune Anca Țurcașiu despre viața amoroasă?

„Sunt pregătită, dar bărbații sunt foarte fricoși, iar cu Bradley Cooper e… complicat. Ce să facem?! Să știi că bărbații sunt foarte timizi, foarte rar bărbații îndrăznesc, au curajul să vină către mine, pentru că se sperie de personalitatea mea și le e teamă oarecum.

Pentru ei sunt Anca Țurcașiu, persoana aceea, nu pot realiza că sunt și eu un om ca toți oamenii, cum m-aș duce eu acum să îl cunosc pe Bradley Cooper, de exemplu.

Eu m-aș duce normal, cumva, pentru că înțeleg că e doar o meserie aceasta, dar, totuși, ai așa un sentiment… Primesc foarte multe complimente și normal că mă fac să mă simt foarte bine, eu și sunt un om vesel, deschis, sociabil, zâmbitor, cald, adică nu sunt cu nasul pe sus sau să mă port într-un anume fel. Consider că sunt un om absolut normal”, a spus aceasta pentru cei de la viva.ro.

Actrița vrea un partener asemănător tatălui și bunicului ei

„Noi ne raportăm la cei mai importanți bărbați din viața unei femei. Pentru mine sunt bunicul și tatăl de la care am învățat niște lucruri. Bunicul meu îmi punea mâna pe cap înainte să adorm și venea de la Ploiești la București cu trenul, ca să-mi țină mâna pe cap când făceam injecția cu penicilină, în fiecare zi și se întorcea acasă la Ploiești.

Ai mai auzit așa ceva?! Îți vine să crezi că tatăl meu, toată viața, m-a trezit mângâindu-mi degetele de la picioare și citindu-mi poezii de Nichita Stănescu? Tata și astăzi mă sună și mă întreabă: «Ai 10 minute?». «Da, tată!». «Vreau să îți citesc două poezii». Dacă îți spun că am toate lucrurile astea legate de acești doi bărbați ca brazii din viața mea, atunci am să fac copy/paste și am să spun că aștept un bărbat ca bradul care să mă mângâie”, a mai spus aceasta.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies