HomeStiri Mondene Anda Adam, cele mai frumoase sărbători

Anda Adam, cele mai frumoase sărbători

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 647 views
andaadambetesushiincapxoniaspznews in Stiri Mondene

Anul acesta, Crăciunul va fi unul inedit pentru frumoasa cântăreaţă Anda Adam, datorită faptului că în acest an a devenit atât soţie, cât şi mamă. Aceasta îşi va petrece sărbătorile împreună cu soţul său, cu care s-a căsătorit în această vară, după doar 8 luni de relaţie, fetiţa lor, Evelin, pe care a născut-o la finalul lunii noiembrie, şi mama Andei.

andaadambetesushiincapxoniaspznews

O altă bucurie pentru Anda ar fi faptul că anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, va veni şi mama sa, alături de care nu a mai sărbătorit Crăciunul de zece ani încoace.

„Anul acesta vom sta acasă de Crăciun, în familie, cu Evelin şi cu mama mea, care vine din America să fim în formulă completă de sărbători. Nu am mai sărbătorit cu ea Crăciunul sau Revelionul de cel putin 10 ani, aşa că va fi ceva cu totul special anul acesta. Consider că sărbătorile de iarnă ar trebui să ne înveţe să fim mai buni, să iubim mai mult, Crăciunul înseamnă familie, armonie, linişte sufletească şi pace interioară. Pentru noi, Crăciunul de anul acesta este şi cel mai fericit, pentru că am primit de la Dumnezeu cel mai frumos cadou: pe micuţa Evelin. Este tot ce ne-am dorit şi îi mulţumim lui Dumnezeu pentru acest dar minunat”, a afirmat proaspăta mămică Anda Adam.

După sărbători, frumoasa solistă va reveni pe scenă în seara de Revelion, deoarece are de susţinut o serie de concerte.

Cei doi, Anda şi soţul său, Sorin, s-au cunoscut anul trecut la malul mării, în luna august. În cazul lor, am putea spune că a fost dragoste la prima vedere, deoarece au păstrat legătura, au vorbit deseori, aflând că au destul de multe lucruri în comun, iar după doar o lună de relaţie, Sorin a cerut-o de soţie pe Anda.  La sfârşitul lunii iunie a acestui an, cei doi îndrăgostiţi s-au căsătorit.

anda_andrei_sorin_6a7f71fbbe

2237621

anda_adam_si_sorin

RTEmagicC_anda_adam_evelin.jpg

Sursa photo: perfecte.md; spynews.ro; libertatea.ro

 

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed