Home Stiri Mondene Anda Adam a declarat ce consumă la micul dejun, lucru care a provocat dispute la Exatlon

Anda Adam a declarat ce consumă la micul dejun, lucru care a provocat dispute la Exatlon

autor Elena Yvette
894 views

Anda Adam este una dintre cele mai ambițioase și mai puternice concurente de la Exatlon. Însă, caracterul ei puternic și corpul de invidiat sunt atuurile ei și în viața de zi cu zi, întrucât artista are un stil de viață foarte echilibrat și organizat, de la care nu se abate, orice s-ar întâmpla.
anda

Anda Adam a declarant ce consumă la micul-dejun, lucru care o ajută la condiția fizică, dar și la un psihic bun. Frumoasa cântăreață consumă un iaurt, un ou fiert, un măr și bea un pahar cu apă. Ea nu se abate de la acest obicei, devenind o regulă de zi cu zi.  Artista nu consider neapărat că este o dietă, ci mai mult un stil de viață cu care s-a obișnuit.

Pe lângă alimentație, cântăreața face și foarte mult sport, având mare grijă de silueta ei. Ea a exclus grăsimile, zahărul și prăjelile din regimul ei de alimentație.

În cadrul emisiunii la care participă s-a iscat un mare scandal pe baza siluetei vedetei, atunci când un membru al echipei Războinicilor a declarant că Anda nu ar putea ieși dintr-un bazin, din cauza greutății ei. Imediat, în apărarea ei a intrat Giani Kiriță, care a liniștit apele.

„Nu prea sar peste micul-dejun . E masa cea mai importantă. Uneori iau micul-dejun mai târziu, pentru că mă trezesc mai târziu… dar e nelipsit. Mănânc un iaurt cu un ou fiert, un pahar de apă și un măr. De obicei îmi plac foarte mult lactatele și fructele, pe care însă nu le consum seara. E un mic-dejun foarte simplu și practic, pe care îl pregătesc întotdeauna singură”, a declarat Anda Adam.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed