HomeStiri Mondene Anda Adam, dezvăluiri în direct la tv: „Aș fi în stare să mut munții din loc”

Anda Adam, dezvăluiri în direct la tv: „Aș fi în stare să mut munții din loc”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 863 views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2017/02/anda-adam-dezvaluiri-direct-la-tv-fi-stare-sa-mut-muntii-din-loc.jpg

Valentine’s Day a făcut-o pe Anda Adam să-i declare soțul ei în direct la tv dragostea pe care i-o poartă. Invitată în cadrul unei emisiuni, aceasta a recunoscut că pentru ea a fost dragoste la prima vedere.

anda-adam-dezvaluiri-direct-la-tv-fi-stare-sa-mut-muntii-din-loc

Ziua Îndrăgostiților nu a trecut neobservată nici de vedetele de la noi. Pe Anda Adam, 14 februarie a prins-o la muncă, dar nu a uitat de cel pe care îl iubește. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, vedeta i-a făcut o declarație de dragoste soțului ei, dezvăluind că pentru ea a fost dragoste la prima vedere.

Anda Adam și Sorin trăiesc de ceva timp o frumoasă poveste de dragoste. Ba mai mult, cei doi și-au mărit familia în luna decembrie a anului trecut, după ce vedeta a devenit mămică pentru prima oară, aducând pe lume o fetiță pe care au numit-o Evelin.

„Ești totul pentru mine! Fără tine viața mea nu ar avea niciun rost, doar cu tine simt că pot să trec munții cu un singur pas. Chiar și când plouă, cu tine mi se pare că este soare afară. Numai lângă tine somnul meu și visele mele sunt mult mai frumoase. Doar cu tine simt că pot trece prin orice obstacol în viață. Numai pentru tine aș fi în stare să mut munții din loc, pentru că atunci când te-am întâlnit viața mea s-a schimbat și a luat un alt sens… mai profund.

Am știut că din momentul acela vom pleca împreună la un drum pe care îl vom sfârși împreună. Sunt convinsă că și tu ai simțit același lucru pentru mine. Împreună am dat viață unei fetițe care ne umple sufletul în fiecare zi. Știu că și tu mi-ai spune aceleași lucruri. Sunt convinsă că voi spune același lucruri și peste 20 de ani și vom fi împreună până la capăt”, au fost cuvintele rostite de Anda Adam la Antena Stars…

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed