Anda Adam explică de ce a plecat de lângă fetiţa sa

Share

Cântăreaţa a fost invitată în această  dimineaţă la emisiunea Neaţa, prezentată de Răzvan şi Dani, pentru a cânta o nouă melodie alături de colegii săi, George, Lora şi Whats`Up. Aceasta a precizat încă de la început că nu şi-a abandonat fiica.

m_anda-adam-il-pune-la-respect-pe-viitorul-ei-sot_1424778912_0

La finalul emisiunii, Anda a ţinut să explice de ce a plecat de lângă fetiţa sa.

Nu mi-am abandonat copilul. I-am dat sa manance, doarme vreo 3-4 ore. Ma intorc acasa imediat. Incerc sa imi fac treburile in perioada in care ea doarme”, a declarat proaspăta mămică.

În urmă cu câteva zile, aceasta declara că se simte destul de bine, după momentul naşterii Evelinei.

“Nu m-am ingrasat aproape deloc in timpul sarcinii, in afara de kilogramele pe care este normal sa le iei. M-am intors acasa cu aceeasi greutate pe care o aveam cand am ramas insarcinata. Abia astept sa ajung iar la sala. Mai am de asteptat o luna si jumatate si dupa aceea ma pot reapuca de sport”, explica  aceasta  pentru o revistă locală.

De aproximativ două săptămâni, Anda Adam (35 de ani) și soțul său, Sorin Andrei Nicolescu (29 de ani), nu-și mai încap în piele de fericire.

Statutul de părinți le-a adus fericirea cea mai pură şi mai frumoasă, iar după chipurile luminoase ale acestora, se pare că micuţul lor îngeraș nu obişnuieşte să le facă prea multe probleme sau să le dea bătăi de cap.

Duminică după-amiază, cei doi şi-au dus fetiţa la spital, la primul ei control, pentru a se asigura că totul este în regulă. Controlul fetiţei a avut loc la aceeaşi clinică unde mămica a născut.

Nu a durat nici măcar o oră de la intrarea în clinică, şi cei doi au ieşit cu fetiţa de la control, foarte zâmbitori şi luminaţi la faţă, semn că fetiţa este bine şi totul decurge ca la carte.

Soţul Andei este un tătic şi un soţ foarte iubitor şi grijuliu, deoarece a avut grijă să ducă el fetiţa în braţe, deoarece Anda încă se află în perioada de lăuzie.

61750584

 

12-13-vedsadasete-anda-adam_0

Sursa photo: radio.bzi.ro; cancan.ro; click.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news