Anda Adam: „Mai stau puțin și vreau să mai fac un copil.”


418

Devenită de puţin timp mămica unei fetiţe superbe, pe nume Evelin, care va fi botezată pe 15 mai, Anda Adam se pare că vrea să devină în curând, iarăşi mamă.

anda-adam_65-1024x768

Fiind invitată de curând la o celebră emisiune TV locală, aceasta a vorbit despre viaţa de mamă, botez şi despre carieră.

„Am revenit la forma fizică inițială, m-am îngrășat doar 8-9 kilograme. Aseară am lansat un imn compus de Marius Moga pentru naționala de fotbal cu ocazia Campionatului European de Fotbal din Franța, a fost acceptat de Federația Română de Fotbal.”, a declarat Anda.

În momentul în care era însărcinată în luna a opta, artista a continuat să cânte, deşi nu ar fi fost indicat, fapt ce arată că artista este o femeie foarte curajoasă şi puternică.

În ceea ce o priveşte pe Evelin, se pare că bebeluşul este destul de cuminte, iar momentan, de îngrijirea şi creşterea sa se ocupă Anda, soţul său şi soacra. Pentru moment, artista nu consideră că ar avea nevoie şi de o bonă.

„Mai stau puțin și vreau să mai fac un copil. Suntem deciși să mai avem un copil.”, a mai susţinut aceasta, în cadrul emisiunii.

La botez, artista îşi doreşte să se asorteze cu ţinuta fetiţei sale.

Evelin va fi botezată de Jorge şi soţia sa.

Anda_Adam_24

Sursa photo: libertatea.ro

Citește și:  Brigitte Sfăt a fost atacată de fostul soț! Iată prin ce drame a trecut bruneta!
loading...