HomeStiri Mondene Anda Adam, o nouă aroganță! „Am slăbiciunea asta, îmi plac…”

Anda Adam, o nouă aroganță! „Am slăbiciunea asta, îmi plac…”

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,3K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/11/Anda-Adam-o-noua-aroganta-„Am-slabiciunea-asta-imi-plac...”-1.jpeg

Anda Adam este o împătimită a automobilelor de lux și a pantofilor, după cum a precizat chiar ea.

Anda Adam, o noua aroganta! „Am slabiciunea asta, imi plac...” 1 in Stiri Mondene

Cu toate că pantofii îi poate achiziționa oricât de des dorește, în privința mașinilor este mai complicat, astfel că este nevoită să depună mai mult efort pentru a putea avea bolidul visat, așa că a început să facă economii.

Vedeta are acum un astfel de autoturism de lux, valoarea lui fiind în jurul a 100.000 de euro, care inițial era alb, dar l-a vopsit recent într-o nuanță de galben intens.

Anda Adam, o noua aroganta! „Am slabiciunea asta, imi plac...” 2 in Stiri Mondene

În ciuda aspectului nou, cântăreața visează însă la o mașină de lux nouă pe care plănuiește să și-o achiziționeze la începutul anului 2020.

„Vreau să fac o aroganță la începutul anului, chiar mi-am propus o aroganță foarte mare. Muncesc din greu să pot să mi-o permit, pentru că simt că o merit.

Anda Adam, o noua aroganta! „Am slabiciunea asta, imi plac...” 3 in Stiri Mondene

După atâția ani de muncă, chiar simt că este momentul.

Este un vis al meu de când eram mult mai tânără și sper ca anul viitor să-l pun în aplicare. Doresc să-mi achiziționez o mașină pe care mi-o doresc enorm.

Nu mi-au lipsit niciodată mașinile, dar ce vreau acum e maximum de ce mi-aș putea dori. Am slăbiciunea asta, îmi plac mașinile extrem de mult.

Mașinile și pantofii. Am sute de perechi de pantofi. Chiar azi (n.r.:  miercuri) mi-am mai achiziționat încă cinci perechi, adică am și eu obsesiile mele.

Am zis să mă rețin puțin de la pantofi, ca să strângem bani pentru mașina pe care vreau să mi-o cumpăr, că e destul de scumpă”, a declarat Anda Adam pentru Libertatea

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed