Home Stiri Anda Adam, prima reacție după ce a fost desființată de Bianca Drăgușanu

Anda Adam, prima reacție după ce a fost desființată de Bianca Drăgușanu

autor Buinoschi Andreea
453 vizualizari

Invitată în platoul lui Cătălin Măruță, Bianca Drăgușanu a trebuit să răspundă mai multor întrebări picante, printre care s-a numărat și una legată de Anda Adam, fosta iubită a lui Victor Slav. Cu toate acestea, artista nu pare să fie foarte dranjată de afirmațiile iubitei lui Alex Bodi și se comportă ca și cum nimic nu s-a întâmplat.

„Este bărbătoasă, masivă, ponei în comparație cu mine, 1.80, și sexy mandarica. Adică este sexoasă și mică”, au fost cuvintele Biancăi Drăgușanu, atunci când a fost întreabată despre părerea pe care o are despre Anda Adam. A doua zi, pe contul său de Instagram, cântăreața a spus că se duce la sală și i-a îndemnat pe urmăritorii ei să își îndeplinească îndatoririle de cetățeni: „Ce faci azi? Mergem la sală să băgăm un antrenament? Nu uitați să mergeți la vot!”.

În urmă cu ceva timp, Anda spunea că, pentru ea, greutatea ideală însemnaă 55 de kg și ar vrea să mai slăbească încă patru: „Greutatea mea ideala este de 55 de kilograme. Cand am 55 de kilograme ma simt bine in pielea mea, sunt slaba si plina de energie. Mai jos de 55 de kilograme nu ma simt ok”.

Mai mult decât atât, artista a spus că vrea să acorde o mai mare importanță sănătății sale, deoarece își mai dorește încă un copil: „Am avut totul pregătit de la început. Acum are doi ani şi patru luni Evelin, mă gândeam că ar fi bine să aştept să intre la gradiniţă ca să putem să ne ocupăm noi de al doilea copilaş. Are cât de cât un program. Nu este uşor, te solicită foarte mult un copil şi, pentru cineva care are o carieră şi activitate aşa intensă, este un pic mai greu. Nu am avut ajutor. Am stat eu cu soţul meu până la un an şi 11 luni. Nu am ieşit cred că nici la un film, am stat numai cu copilul. Anul trecut a stat mama mai mult în ţară ca să ne ajute cu fetiţa. (…) Să dea Dumnezeu să fiu sănătoasă şi să pot să fac un copil, pentru că ne dorim asta. Planul meu a fost aşa, mi-aş dori fetiţă şi băieţel, acum e şi cu divinitatea, nu e doar ce ne dorim noi…”

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies