Home Stiri Anda Adam spune cum își va face dreptate, după ce s-a intrat cu forța în casa ei

Anda Adam spune cum își va face dreptate, după ce s-a intrat cu forța în casa ei

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 376 views 3 minute timp de citit
  • Anda Adam locuiește cu chirie într-o vilă superbă, din Bragadiru.
  • Artista și-a exprimat dorința de a o cumpăra în viitorul apropiat, dar lucrurile au degenerat extrem de tare.
  • Anda Adam vrea ca situația să fie rezolvată, deoarece nu îi place întorsătura pe care lucrurile au luat-o.

Anda Adam locuiește cu chirie într-o vilă superbă, din Bragadiru. Cu toate acestea, artista și-a exprimat dorința de a o cumpăra în viitorul apropiat, dar lucrurile au degenerat extrem de tare.

După ce s-a spus că aceasta a fost evacuată de proprietarul vilei, cântăreața a ieșit în față și a spus cum au stat lucrurile de fapt. Anda Adam vrea ca situația să fie rezolvată, deoarece nu îi place întorsătura pe care lucrurile au luat-o.

Artista a vrut să cumpere casa pentru mama ei

În anul 2021, Anda Adam a semnat un antecedent de vânzare-cumpărare, deoarece își dorea ca proprietatea să fie a sa. Aceasta a dus lucrurile și mai departe și chiar a investit sume serioase în ea, deoarece a renovat-o după bunul plac. Cu toate acestea, avocata proprietarului susține că artista nu a respectat contractul, ceea ce, implicit, a făcut ca actul semnat să devină nul.

De curând, fosta participantă la „Bravo, ai stil!” susține că are toate actele necesare prin intermediul cărora poate dovedi că a plătit avansul, iar ceea ce avocatul proprietarului spune este complet fals.

„Este o minciună gogonată. Respectivul care are casa de vânzare și cu avocatul care a venit la televizor să-l reprezinte consider că doresc o reclamă, pentru că situația nu stă deloc așa. Eu nici măcar nu am fost dată afară sau evacuată, pentru că noi i-am contactat pentru o predare a cheii acestui imobil, dar nu s-a luat în considerare cererea noastră și există dovezi în acest sens. Vom face o plângere în acest sens”, a spus aceasta la Antena Stars.

Anda Adam își va face dreptate în instanță

Mai mult decât atât, Anda Adam susține că vila nu era nici măcar pe numele proprietarului, ci pe numele socrului. Ulterior, aceasta a mărturisit faptul că proprietarul chiar ar fi spart ușa, motiv pentru care a fost nevoită să schimbe butucul.

„Eu aveam bunurile în această locuință și el a venit și a spart ușa. Și mi-a schimbat butucul, deci adevărul este total altul. Există o plângere penală și voi face demersurile necesare în direcția asta, pentru că nu poți să intrii peste mine în casă”, a mai spus artista pentru același post TV.

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies