Home Stiri Andi Moisescu a fost înlocuit la „Românii au talent”

Andi Moisescu a fost înlocuit la „Românii au talent”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 932 views 2 minute timp de citit

În urmă cu puțin timp, Andi Moisescu a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus. Din acel moment, realizatorul de televiziune s-a izolat, iar filmările pentru show-ul de la PRO TV au avut de suferit. Juriul era format din patru persoane, iar formatul nu putea să fie schimbat.

Așadar, realizatorii concursului l-au înlocuit pe Andi cu unul dintre prezentatori, nimeni altul decât Smiley. Așadar, îndrăgitul artist s-a așezat la masa juriului, alături de Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu. Mai mult decât atât, din cauza pandemiei de coronavirus, anul acesta s-a renunțat la public, iar în spatele juraților se află un panou cu leduri și tot felul de imagini.

În urmă cu trei ani, Andi a acordat un interviu celor de la protv.ro, unde a vorbit despre proiectele în care este implicat, printre care se numără și Pe bune?!.

„Mi-au plăcut formatul și, mai ales, ideea asta de a prezenta o radiografie ieșită din minți a lumii în care trăim, sub forma unui quiz-show. Aproape că-mi pare rău că nu m-am gândit eu înainte la așa ceva.

Nu se mai îngrijorează nimeni din familie când e vorba de vreun nou proiect, oricare ar fi el. S-au obișnuit să nu apuc să mă plictisesc vreodată. De data asta, s-au bucurat chiar, mai ales după ce-au constatat că e mult mai puțin solicitant în comparație cu «ApropoTV», de exemplu”, a declarat acesta.

„Vom afla lucruri nebănuite despre lumea în care trăim. Ceea ce m-a fascinat pe mine e felul în care ne ajută formatul s-o facem. E mult umor la mijloc, din analiza celor trei variante de răspuns la fiecare întrebare din emisiune. Îmi place ideea de a descoperi nebunia, ciudățeniile și, în general, cam tot ceea ce ne face să spunem «Pe bune?!» cu umor și nu cu îngrijorare”, a mai adăugat bărbatul…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies