Home Stiri Andi Moisescu despre secretul unei căsnicii frumoase şi fericite

Andi Moisescu despre secretul unei căsnicii frumoase şi fericite

autor Elena Yvette
53 vizualizari

Realizatorul emisiunii “ApropoTV”, dar şi jurat în cadrul show-ului, “Românii au talent” de la ProTV, Andi Moisescu a mărturisit, în cadrul unui interviu oferit unei reviste locale, care este secretul unei căsnicii frumoase şi perfecte.  Andi şi soţia sa, Olivia Steer, au împreună doi copilaşi. Odată cu trecerea timpului, cei doi au înţeles importanţa grijii de a alimenta relaţia de căsnicie în permanenţă. 

andi_11

Fiind întrebat care este secretul relaţiei lui de lungă durată cu soţia sa, Olivia, Andi a declarat:

Mi se pare că întrebarea sugerează cumva răspunsul. Pe scurt, avem puţină grijă la felul în care hrănim relaţia. Cu un profesionist în alimentaţia sănătoasă ca Olivia în casa, nici măcar nu-i atât de greu. Mie revenindu-mi de la bun început sarcina spectacolului, deci a surprizei.

Fiind întrebat dacă mariajul i-a schimbat sau cum anume şi în ce măsură, realizatorul TV a răspuns:

Din fericire, ne-am schimbat în bine. Dovada faptului că rezistăm împotriva curentului. Şi poate ar fi bine să precizez, împotriva curentului, aşa cum e el reflectat în latura lui tabloidă. Căci, dacă treci dincolo de emisiunile de divertisment şi priveşti puţin în jur, realizezi imediat că nu suntem deloc într-o minoritate…

andi-si-olivia

moisescu-17092010

Sursa photo: libertatea.ro; evzmonden.ro; allby.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!