Home Stiri Andi Moisescu nu ține cont de Olivia Steer: „Pentru nimic”?

Andi Moisescu nu ține cont de Olivia Steer: „Pentru nimic”?

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 420 views 3 minute timp de citit
  • Olivia Steer este vegetariană și este extrem de atentă la sănătatea sa.
  • Aceasta nu este adepta medicinei moderne.
  • Andi Moisescu a spus dacă urmează și el stilul de viață al nevestei sale.

Olivia Steer are un stil alimentar vegan, lucru ce nu este foarte bine primit în România. Se pare că aceasta i-a cerut soțului ei, lui Andi Moisescu, să urmeze și el acest plan alimentar, dar juratul de la Pro TV nici nu a vrut să audă de acest lucru.

Andi Moisescu nu a vrut să adopte și el dieta vegană

„N-am renunțat la nimic. Doar mă străduiesc să mănânc cât mai sănătos cu putință și să fac cât mai multă mișcare. Nu militez pentru nimic, nu simt nevoia să dețin niciun adevăr, nu vreau să dau niciun sfat. Doar cred că sănătatea e importantă și că merită să mă preocupe înaintea oricărei alte alternative”, a spus acesta pentru cei de la viva.ro.

Olivia Steer a fost implicată într-un scandal

În urmă cu ceva timp, Olivia Steer a spus că nu merge la medic pentru a face controalele ce depistează cancerul. După aceste afirmații, mai multe vedete au reacționat imediat, însă aceasta a susținut că totul a fost înțeles greșit, deoarece nu este împotriva medicinei.

„Se rostogolește iar, în spațiul public, o nouă minciună, cum că aș îndemna femeile să nu își facă analize și controale anuale, bazându-se pe un text postat de mine zilele trecute. Orice om cu mintea întreagă și o dâră de logică poate constata, citindu-l, că n-am afirmat nicio secundă așa ceva, nici n-am sugerat, în vreun fel, nimănui să facă sau să nu facă un test sau o radiografie.

Postarea spune negru pe alb despre alegerile mele personale când vine vorba despre niște analize medicale, asupra cărora m-am documentat mult și bine, până să zic «pas!». Ce fac eu se numește refuz informat, aflat în aceeași barcă a eticii medicale cu acordul informat, conform Legii 95/2006.

Ce decid alte doamne și domnișoare e departe de a se afla în sfera mea de influență, câtă vreme – am spus-o de atâtea ori, că mă doare imaginația! – nu sunt doctor, nu dau sfaturi medicale. Rog frumos toate persoanele care au înțeles pe dos, m-au răstălmăcit, au scris ultragiate pe conturile proprii că eu fac ce n-am făcut, că am zis, ce n-am zis, că sus e jos și jos e sus, că alb e negru și negrul alb, să îmi dea #block, #unfollow #adio și #hai_pa_pa! Promit să nu mă #supi!”, a reacționat Olivia Steer, după ce a văzut că este taxată de către cei din jur.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies