Andi Moisescu sare în apărarea Oliviei Steer: “Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic!”

441

După ce Olivia Steer a declarat că se opune vaccinării și că nu este de acord cu mamografiile, foarte multe voci au venit să o contrazică. Asta deoarece există extrem de mulți oameni care îi pun sfaturile în practică.

andi-moisescu-olivia

Soțul jurnalistei îi ia însă apărarea, susținând că a fost atacată de multe personalități și că nu merită acest lucru doar pentru că și-a spus punctul de vedere.

„Soția mea nu a fost subiectul unor controverse. Soția mea a fost pur și simplu linșată mediatic pentru că a avut curajul să-și expună un punct de vedere care încurcă niște calcule”, a declarat Andi Moisescu, scrie ziarulring.ro.

Olivia Steer a devenit cunoscută după ce și-a promovat ideile neobișnuite. „Se încearcă să se găsească un ţap ispăşitor. Oamenii trăiesc într-o vreme în care se pot informa, este dreptul lor constituţional să se informeze. Oamenii deschid ochii şi află informaţii. (…) Ce fac eu nu contează. Să vorbim de vaccinuri. Există două tabere şi în rândul specialiştilor. Nu am studii medicale. Trebuie să asculţi ce spun ambele tabere din lumea medicală şi să le cântăresc, pentru că trebuie să iau decizii medicale în ceea ce îi priveşte pe copiii mei sau pe mine”, a declarat fosta prezentatoare…

Sursa foto: enational.ro