Home Stiri Andra a declarat ca are cateva placeri pe care le experimenteaza rar: „Imi place sa stau intinsa pe canapea…”

Andra a declarat ca are cateva placeri pe care le experimenteaza rar: „Imi place sa stau intinsa pe canapea…”

autor Elena Yvette
939 vizualizari

Andra Măruță se află acum pe culmile succesului. Are doar 31 de ani, este căsătorită cu prezentatorul Cătălin Măruță, împreună cresc doi copii senzaționali, iar cariera îi merge ca pe roate.

 

Artista a declarat într-un interviu pentru click.ro că este foarte ocupată, dar, cu toate acestea, încearcă pe cât posibil să petreacă timp cu familia ei.

Fiul ei, David, are șase anișori, iar Eva are aproape trei ani. Andrei îi place să se joace cu cei mici și recunoaște că își împarte sarcinile casnice cu soțul ei:

„David merge la școală, într-adevăr, dar e în clasa pregătitoare, deci nu are teme de făcut. Ne povestim, desigur, ce am făcut, ne jucăm, luăm cina împreună. Evei îi place să îi citesc povești, David preferă oricând să contruim un joc de Lego. Eu și Cătălin ne împărțim sarcinile astfel încât să stăm fiecare cu ambii copii și, pe cât se poate, să vorbim și între patru ochi. E o atmosferă foarte simpatică, nu e niciodată liniște, râdem, cântăm, ne jucăm, ne mai certăm pe o jucărie, o luăm de la capăt.”

Artista are câteva plăceri nevinovate pe care, din păcate, le experimentează din ce în ce mai rar.

„Nu sunt deloc vinovate, să știi! Sunt rare, dar nu mă simt vinovată deloc dacă am o clipă pentru mine. Îmi place să stau liniștită acasă, întinsă pe canapea, să citesc, să beau o cafea cu mult lapte, să mă uit la un serial. Îmi place să merg la cumpărături, la un tratament de relaxare sau înfrumusețare. Îmi dau seama însă că am din ce în ce mai puțin timp pentru lucrurile astea, dar nu pot să spun că sufăr. Cred că după ce mai crește Eva și va merge la grădiniță și apoi la școală, îmi voi organiza mai bine timpul”, a mai declarat Andra în același interviu…

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies