Andra a dezvăluit succesul reușitei sale pe plan profesional

Share

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Aceasta se bucură de un succes foarte mare care se datorează atât talentului său, cât și modului în care echipa sa o ajută.

„Eu chiar mă bucur de o echipă care mă ajută. Tot ce fac este din plăcere și, la un moment dat, dacă nu mai pot, mă opresc, fac o pauză. Am mai făcut o pauză, însemnând că, dacă melodia era la radio și era foarte difuzată și oamenii încă cereau cântecul acela, eu nu mai lansam alt cântec. Trebuie să ai o strategie ca artist.

Este o meserie pe care o fac 24/24. Eu acum chiar mă bucur de o super echipă care mă ajută și oamenii ăștia se ocupă și ne gândim ce ar trebui să facem pe viitor, ce melodii, căutam oamenii cu care să colaborăm.

Când eram eu mică, exersam fără să îmi spună cineva, luam toate melodiile, le cântam. Acum că am copii, îmi pun ceva să studiez și sunt distrasă.

Tocmai de aia mi-am făcut studio și mă întâlnesc cu echipa mea, cu colegii mei de trupă și am niște oameni extraordinari în echipă”, a declarat Andra, conform spynews.ro.

Faptul că este persoană publică a adus și consecințe, precum bullying-ul, căruia și ea a trebuit să îi facă față. „Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană, expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit”, a mărturisit aceasta pentru viva.ro…

Sursa

Sursa


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news