Andra a semnat un contract bănos. Iată despre ce este vorba!

Andra şi Cătălin Măruţă sunt unul dintre cuplurile celebre de la noi din ţară care au o situaţie financiară foarte bună. De curând, artista a anunţat că este ambasadoarea unui lanț de magazine de bijuterii, lucru ce, automat, îi va ajuta veniturile să crească în mod considerabil.

Andra a semnat un contract bănos. Iată despre ce este vorba! in Stiri Mondene„Familia este totul. Iar bijuteriile pe care le am sunt simboluri importante pentru mine: brățara de la bunica, inelul primit de la părinții mei când am împlinit 18 ani, inelul de logodnă oferit de Cătălin împreună cu cea mai frumoasă declarație de dragoste, verighetele noastre, colierul pe care mi l-a făcut cadou când am împlinit zece ani de la căsătorie sau cerceii pe care i-a ales împreună cu copiii pentru mine, de Crăciun. Bijuteriile la care țin au fost alese și oferite cu dragoste, iar sentimentul acesta mă învăluie atunci când le port. Pe unele le păstrez cu gândul la faptul că, într-o zi, le va purta Eva”, a scris Andra pe pagina sa de Instagram.

Andra a semnat un contract bănos. Iată despre ce este vorba! in Stiri Mondene„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste.

Andra a semnat un contract bănos. Iată despre ce este vorba! in Stiri MondenePentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine”, a mărturisit artista în urmă cu ceva timp pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news