Home Stiri Andra, adevărul despre a treia sarcină

Andra, adevărul despre a treia sarcină

autor Buinoschi Andreea
405 vizualizari

Zilele trecute, Pepe a încărcat mai multe poze pe contul său de Instagram, urându-i, în acest fel, toate cele bune nașei sale, Andra. Cu toate acestea, un gest al său i-a lăsat pe fani cu gura căscată. Într-una din poze, artistul latino îi pune mâna pe burtă soției lui Cătălin Măruță și, din acel moment, fanii au început să întrebe dacă artista așteaptă al treilea copil.

După câteva zile de întrebări continue, Andra s-a decis să elucideze misterul și a spus dacă familia lor se va mări sau nu. „Andra, ai ceva să ne spui?”; „Vine barza?”; „Cumva un cadou cu ochi pe drum?”; „E gravidă Andra?”, sunt comentariile ce așteptau nerăbdătoare un răspun pozitiv din parte vedetei. Însă, Andra a recunoscut că nu va mai avea un alt copil și că ceea ce pare a fi burtica de gravidă este, de fapt, mâncarea de la ziua ei. „Răspund eu! E ok? Nu vine!!!! A făcut Pepe o gluma şi am şi mâncat mult la ziua mea”, a spus aceasta pe rețelele sociale.

Într-un interviu acordat celor de la Forbes.ro, Andra și Cătălin au vorbit despre cum au reușit să treacă de perioada de izolare. Deși au recunoscut că le-a fost greu, au avut șansa să petreacă mult mai mult timp cu cei doi copii ai lor.

„Eu pot să dau mai multe detalii pentru că am stat acasă și am putut să îl ajut pe David la lecțiile online și apoi la temele offline. M-am bucurat că David a rămas în legătură cu învățătoarea și cu colegii lui. Ar fi fost o pauză prea mare din martie până în septembrie și, în plus, zilele noastre nu ar fi avut același ritm dacă nu aveam de respectat programul de școală. David a reacționat foarte bine la noua situație, iar acum se bucură că a venit vacanța mare!”, a declarat artista…

Sursa

Sursa

Sursa

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies