Home Stiri Andra, afectată de consecințele căsniciei cu Cătălin Măruță

Andra, afectată de consecințele căsniciei cu Cătălin Măruță

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 433 views 2 minute timp de citit

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai apreciate și mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt admirați de multe persoane, dar aceștia au recunoscut că au existat unele nemulțumiri.

Din cauza faptului că, în emisiunea pe care o prezintă, au existat unele conflicte, care s-au prelungit după încheierea filmărilor, Andra a fost întrebată cum de poate să mai stea cu Măruță din cauza comportamentului său.

„Oamenii nu cunosc oameni, dar judecă foarte ușor. Erau oameni care, după ce se uitau la emisiuni – erau certuri la emisiune, cu Mexicanul, cu familia Dolănescu -, se întâlneau la evenimente cu Andra, și îi spuneau: «Dar cum poți să stai cu ăla, cum îl suporți?» (…) Oamenii te judecă într-un anumit fel”, a spus acesta în cadrul propriului podcast.

Andra a spus cum își ferește copiii de hate-ul din jur

„Până acum, am reuşit să îi protejăm, da, pentru că am stat lângă ei când au descoperit ecranele, tehnologia. Le-am arătat ce au voie să facă, să joace anumite jocuri educative, de exemplu, sau să îşi sune bunicii.

Pe măsură ce au evoluat, mai ales în ultimul timp, când au făcut şi ore online, au devenit mai independenți, dar au şi înţeles care sunt «regulile»: că Internetul este un spaţiu vast şi că, aşa cum pe stradă nu vorbim cu necunoscuţi, nici în online nu facem asta şi nu credem sau nu punem la suflet tot ce citim”, a spus Andra pentru cei de la okmagazine.ro.

„Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană, expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit”, a spus Andra pentru cei de la viva.ro.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies