HomeStiri Andra, declarații despre problemele pe care le are cu Cătălin Măruță

Andra, declarații despre problemele pe care le are cu Cătălin Măruță

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 662 views 2 minute timp de citit

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase, mai apreciate și mai longevive cupluri din România. De curând, artista a vorbit despre problemele pe care și ea le întâmpină în relație, la fel ca toată lumea.

12„Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit alături de Cătălin. Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine.

13Nu am avut până acum nicio criză majoră, nu. Sper ca mereu să fim înțelepți și să nu ne vărsăm furia unul pe altul, ci să dialogăm sau să ne lăsăm spațiu, dacă avem nevoie”, a spus Andra pentru cei de la viva.ro.

„Despre copiii mei pot să povestesc la infinit. Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat. Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem, uneori, în oglindă, privindu-i pe Eva și David, pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente.

14Este o lecție importantă să vezi ce efect are un gest sau o exprimare. Te gândești de două ori data viitoare înainte să reacționezi! Întrebări încuietoare nu știu dacă pun, adică nu există teme care să ne încuie, suntem deschiși cu ei”, a spus artista pentru cei de la libertateapentrufemei.ro…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed