HomeStiri Mondene Andra despre fiul ei: „Da, noi am insistat…”

Andra despre fiul ei: „Da, noi am insistat…”

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,2K views
andra2

Andra  a declarat în nenumărate rânduri că una dintre cele mai mari realizări ale sale sunt cei doi copii, Eva și David, însă cântăreața recunoaște, de altfel, și momentele mai dificile prin care a trecut cu fiul ei.

andrA2 in Stiri Mondene

Prezentă la un eveniment care avea ca subiect igiena orală, Andra a răspuns unor întrebări legate de acest subiect. Mai exact, cântăreața a vorbit despre copiii ei și cum îi învață ea despre importanța igienei orale.

În ceea ce-l privește pe fiul ei, David, cântăreața a declarat că merge cu plăcere la dentist, că e curajos. Ea a mărturisit că atunci când lui David i se clătina un dinte, el prefera să meargă direct la medic, în loc să accepte ajutorul părinților, acasă.

„E altceva pentru el când îl vede pe domnul doctor îmbrăcat în uniformă care îi spune ce e bine și ce nu, ce trebuie să facă” s-a amuzat Andra.

in Stiri Mondene

„Cu  Eva am fost de curând ca stomatologul să verifice dacă este ceva în neregulă”, a povestit Andra. „Iar Eva oricum are un exemplu foarte bun acasă, pe David, care se spală în fiecare dimineață pe dinți. Acum, ea consideră asta o joacă, dar din joaca asta va face o rutină, o obișnuință. Lucru care mă bucură pentru că nu mă mai chinui eu să îi explic ce trebuie să facă”, a mai zis Andra…

Cântăreața recunoaște că drumul până aici nu a fost tocmai ușor, în ceea ce privește igiena orală a copiilor ei, mai ales în cazul lui David: „Daaa, noi am insistat:  «Haide, David, să ne spălăm pe dinți», iar și iar. Până s-a obișnuit. La Eva nu e cazul, vede la fratele cel mare și face și ea, ceea ce este foarte bine”, a mai spus Andra.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed