Home Stiri Andra despre fiul ei: „Da, noi am insistat…”

Andra despre fiul ei: „Da, noi am insistat…”

autor Elena Yvette
353 vizualizari

Andra  a declarat în nenumărate rânduri că una dintre cele mai mari realizări ale sale sunt cei doi copii, Eva și David, însă cântăreața recunoaște, de altfel, și momentele mai dificile prin care a trecut cu fiul ei.

Prezentă la un eveniment care avea ca subiect igiena orală, Andra a răspuns unor întrebări legate de acest subiect. Mai exact, cântăreața a vorbit despre copiii ei și cum îi învață ea despre importanța igienei orale.

În ceea ce-l privește pe fiul ei, David, cântăreața a declarat că merge cu plăcere la dentist, că e curajos. Ea a mărturisit că atunci când lui David i se clătina un dinte, el prefera să meargă direct la medic, în loc să accepte ajutorul părinților, acasă.

„E altceva pentru el când îl vede pe domnul doctor îmbrăcat în uniformă care îi spune ce e bine și ce nu, ce trebuie să facă” s-a amuzat Andra.

„Cu  Eva am fost de curând ca stomatologul să verifice dacă este ceva în neregulă”, a povestit Andra. „Iar Eva oricum are un exemplu foarte bun acasă, pe David, care se spală în fiecare dimineață pe dinți. Acum, ea consideră asta o joacă, dar din joaca asta va face o rutină, o obișnuință. Lucru care mă bucură pentru că nu mă mai chinui eu să îi explic ce trebuie să facă”, a mai zis Andra…

Cântăreața recunoaște că drumul până aici nu a fost tocmai ușor, în ceea ce privește igiena orală a copiilor ei, mai ales în cazul lui David: „Daaa, noi am insistat:  «Haide, David, să ne spălăm pe dinți», iar și iar. Până s-a obișnuit. La Eva nu e cazul, vede la fratele cel mare și face și ea, ceea ce este foarte bine”, a mai spus Andra.

O persoană din trei are PARAZIȚI! Ușor de verificat! Doar ridică brațul și...

Obezitatea este dușman! Ai nevoie de asta pentru a pierde 10 kg în 1 lună...

În interiorul fiecărei persoane cu papiloame, se înmulțesc helminți care îi mănâncă.

A scăpat de durerea coloanei vertebrale în 13 secunde

Uite! Slăbim fără diete! Pierzi 10 kg într-o lună, dacă înainte de culcare...

Un parazit periculos cauzează papiloame pe corp! Totuși, el poate fi distrus

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies