HomeStiri Mondene Andra, din nou însărcinată? Iată ce o dă de gol!

Andra, din nou însărcinată? Iată ce o dă de gol!

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 1,1K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/06/Andra-din-nou-insarcinata-Iata-ce-o-da-de-gol-1.jpeg

Andra, pe numele său real Alexandra Irina Măruță, în vârstă de 32 de ani, și soțul său, Cătălin Măruță, ce are 41 de ani, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc, au o căsnicie solidă și doi copii minunați pe nume David și Eva Maria Ioana.

Andra, din nou insarcinata Iata ce o da de gol! - 1 in Stiri Mondene

Toată lumea se întreabă de ceva vreme dacă artista așteaptă al treilea copil, iar ceva ce s-a întâmplat recent întărește bănuielile că acest lucru ar fi adevărat.

De curând, Andra și Cătălin Măruță au fost surprinși când se sărutau, iar în același timp fetița lor i-a atins burtica Andrei, acest gest putând indica faptul că micuța ar putea ști ceva.

Andra, din nou insarcinata Iata ce o da de gol! - 2 in Stiri Mondene

Cu toate că nu există confirmare oficială, este posibil ca Eva să știe dacă mămica ei ne va pregăti sau nu tuturor o surpriză. Zvonurile că Andra ar fi însărcinată din nou sunt accentuate și de faptul că burtica sa pare mărită în ultima vreme. Cu siguranță toată lumea care îi îndrăgește s-ar bucura să afle că li se mărește familia.

Andra și Cătălin Măruță au început o relație în 2005, pe când Andra avea 19 ani, după ce s-au revăzut în cadrul unei emisiuni. Îndrăgita cântăreață declara la acea vreme că nu se vedea alături de Cătălin pentru tot restul vieții, dar soarta le-a zâmbit și iată că sunt împreună și după mai bine de zece ani.

În urmă cu ceva timp, prezentatorul TV a vorbit despre soția lui și a mărturisit cum a decurs ziua în care s-au mutat împreună.

„Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză și un tablou”, a declarat Cătălin Măruță…

Sursa: cancan.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed