Home Stiri Andra, donație substanțială pentru Institutul Matei Balș: „Prin acest act personal încerc să…”

Andra, donație substanțială pentru Institutul Matei Balș: „Prin acest act personal încerc să…”

autor Negriu Elena
370 vizualizari

Andra a făcut o donație în valoare de 20.000 de euro pentru Institutul Național de Boli Infecțioase Matei Balș din București.

Artista nu a rămas indiferentă la ce se petrece în țară și a ales să vină în sprijinul medicilor prin această donație substanțială.

2

„Salutare, dragilor! Nu ne-am văzut de mult. Mi-ați scris multi dintre voi și m-ați întrebat ce mai fac, de ce nu spun nimic despre concerte.

Și mie mi-a fost dor de voi. Cumva și eu, ca orice om, am fost luată prin surprindere de ceea ce s-a întâmplat, de ce se întâmplă.

3

Ce-am putut să fac a fost să mă izolez acasă cu familia mea și să am grijă să stăm în casă. Stați în casă, dragilor, găsiți-vă tot felul de activități!

Tot ne plângeam noi ca nu avem timp liber. Acum avem timp pentru toate, sa stam cu copiii noștri, să recuperam timpul pierdut (…)”, a transmis Andra prin intermediul unei transmisiuni live pe contul său de Facebook.

„Siguranța este pe primul loc. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare dată când aflu că s-a umflat numărul pacienților.

Clar nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor.

Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale care se află în prima linie de luptă cu virusul, m-au emoționat.

Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești.

«Inevitabil va fi bine!» este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a spus Andra pentru VIVA!, după ce s-a aflat de donația pe care a făcut-o…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies