HomeStiri Mondene Andra, fotografii sexy din vacanță. Cum arată artista în costum de baie

Andra, fotografii sexy din vacanță. Cum arată artista în costum de baie

autor Negriu Elena
Data publicării: Data actualizării: 2,9K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2019/07/Andra-fotografii-sexy-din-vacanta.-Cum-arata-artista-in-costum-de-baie-1-.jpeg

Andra, una dintre cele mai îndrăgite soliste din țara noastră, se bucură de o scurtă perioadă de relaxare. Vedeta își petrece timpul împreună cu soțul său, Cătălin Măruță, și copiii lor.

Artista a postat recent o fotografie în care apare singură la piscină, urmând apoi încă una în care a fost surprinsă de fetița sa, Eva, care a venit în spatele său și a îmbrățișat-o. Andra arată foarte bine în costum de baie, iar zâmbetul său datorat fiicei sale o face să radieze.

„Stai liniștit să faci o poză, când apare motivul pentru care te relaxezi mai puțin, dar râzi mult mai mult!”, a scris Andra în dreptul fotografiilor respective.

Andra, fotografii sexy din vacanta. Cum arata artista in costum de baie 2 in Stiri Mondene

Eva a împlinit patru ani pe data de 23 iulie, ocazie cu care artista a postat un mesaj emoționant pe conturile sale de socializare. „De patru ani suntem patru! Îngerașul nostru cu cârlionți a venit să întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o soră dulce pentru David și o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva!”, a scris Andra.

Andra, fotografii sexy din vacanta. Cum arata artista in costum de baie 3 in Stiri Mondene

După multe speculații, Andra a dezvăluit motivul real pentru care nu mai face parte din juriul emisiunii de talente Vocea României. „După un an în care am încercat să fac parte și din juriul de la Românii au talent, și din grupul de antrenori de la Vocea României, să am și două turnee simultan (Tradițional – care apropo pe 1 decembrie o sa fie la Cluj, de obicei era live-ul de la Voce| și Live & Crunchy), plus videoclipuri și colaborări muzicale, am ajuns într-un punct în care mi-am dat seama că trebuie să spun «stop». «Vocea României» este una dintre emisiunile preferate, o urmăresc încă de la primul sezon, dar a trebuit sa renunț la fotoliul meu roșu, știind că este cea mai bună decizie acum! De «Românii au talent» sunt mult mai atașată după nouă sezoane încheiate. Așa că o să rămân în continuare telespectatoare fidelă «Vocii României» și le urez succes prietenilor și colegilor mei care sunt acolo”, a declarat Andra pentru VIVA!

Surse: spynews.ro, viva.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed