HomeStiri Andra, gest deosebit în Săptămâna Mare

Andra, gest deosebit în Săptămâna Mare

autor Negriu Elena
670 views 2 minute timp de citit

Andra și soțul său, Cătălin Măruță, au făcut un gest foarte frumos în Săptămâna Mare, ce poate fi luat drept exemplu de toată lumea.

Aceștia au vizitat un cămin de bătrâni situat în Străulești, unde au împărțit pachete cu ocazia Sărbătorilor Pascale și au vorbit cu persoanele în vârstă de acolo, au petrecut ceva timp în prezența acestora, pentru a le mai alina bătrânețea și a le dărui zâmbete.

Andra a postat pe conturile sale de socializare câteva poze cu o doamnă de la căminul de bătrâni, alături de un mesaj cu adevărat profund, care este totodată un îndemn de a face cu toții gesturi frumoase pentru cei care trec prin momente dificile, astfel încât să simtă și aceștia bucuria sărbătorilor. Andra și Cătălin au fost extrem de bine primiți în vizită la acel cămin, unde persoanele în vârstă i-au tratat cu multă căldură.

Frumoasa cântăreață a adus în prim-plan faptul că acei bătrâni au nevoie de atenție și să fie ascultați, iar oricine dorește îi poate ajuta, dacă nu cu bani, măcar prin simplul fapt de a petrece timp cu aceștia, întrucât contează foarte mult să aibă cu cine conversa și cine să le asculte poveștile de viață.

„Să fim mai buni înseamnă, mai ales, să dăruim din timpul nostru, din atenția și energia noastră. Un cozonac e bine-venit, dar mai mult e apreciată o îmbrățișare. Am fost azi alături de Cătălin la Căminul de bătrâni să dăruim pachete, dar, mai ales, ca să îi înveselim și să îi ascultăm”, a scris Andra…

„Poate nu aveți cum să faceți cadouri scumpe, dar nici nu e nevoie, m-aș bucura să vă rupeți măcar o oră din timp și să mergeți cu prietenii la un astfel de loc. Atenția voastră îi va bucura enorm! Uitați numai ce primire călduroasă mi-a făcut bunica aceasta! M-am topit de dragul ei!”, a îndemnat aceasta.

Sursa: wowbiz.ro

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed
Loading..