Home Stiri Andra Măruță a avut probleme de sănătate. De ce a ajuns vedeta la spital chiar înainte de un concert? Soțul ei a dezvăluit totul chiar de pe patul de spital

Andra Măruță a avut probleme de sănătate. De ce a ajuns vedeta la spital chiar înainte de un concert? Soțul ei a dezvăluit totul chiar de pe patul de spital

autor Bodnar Anca
168 views 3 minute timp de citit
  • Andra Măruță și-a pus fanii pe foc. Aceștia s-au îngrijorat cu privire la starea ei de sănătate după declarațiile soțului ei
  • Vedeta a ajuns in spital chiar înainte de un concert important, și nimeni nu a știut nimic legat de acest lucru
  • Cătălin Măruță, soțul ei, a dezvăluit câteva detalii despre ce s-a întâmplat cu Andra și care sunt motivele pentru care a ajuns alături de ea în spital

Cătălin Măruță a ajuns la spital și a fost internat pentru o intervenție chirurgicală la genunchi, iar Andra, soția sa, i-a fost alături permanent în tot acest timp. După ce a publicat o poză din spital, Cătălin a ținut neapărat să facă unele dezvăluiri, și a vorbit despre internarea Andrei din decembrie, cea de înainte de concertul de la Opera Română.

De ce a ajuns Andra la spital înainte de concert?

Andra Măruță a ajuns la spital înainte de un concert important, iar fani ei s-au îngrijorat  din acest motiv, neștiind ce se întâmplă cu artista lor preferată.

Cătălin Măruță nu a putut să nu dezvăluie în mod public cele întâmplate, pentru a-i liniști pe toți cei care s-au îngrijorat cu privire la starea de sănătate a Andrei. Deși el a început să vorbească pe un story pe Instagram, Andra a încercat să îl oprească să dezvăluie mai multe, menționând că va vorbi desprea asta abia când vor ieși din spital și totul va fi bine în familia lor, și nu în aceste momente tensionate.

„Ce credeți? Am asistentă și nu orice asistentă. Rămâne toată noaptea. Mă înnebunește să beau apă, dacă n-am băut 2 litri de apă. Ea este asistenta mea personală cu care nu mă înțeleg, mă pune să beau apă non-stop.

Dar vreau să vă spun ceva, poate, un lucru pe care nu l-am mai spus. Faptul că înainte de Opera Română altcineva a stat în spital. Cu două zile înainte de concertul de la operă când toată lumea… Este vorba că și noi, ca și voi, de foarte multe ori, trecem prin aceleași situații, despre Andra cum a stat ea pe patul de spital înainte de concertele de operă când toată lumea nu știa ce se întâmplă. Mă rog…”, a povestit Cătălin Măruță pe o rețea de socializare.

De ce a ajuns Cătălin Măruță pe patul de spital?

Simpaticul prezentator Tv a ajuns la spital pentru o intervenție chirurgicală, la genunchi, de încrucișare de ligamente. Acesta a suferit un accindent in timpul concediului pe care l-a petrecut la mare, alături de familia sa. Cătălin Măruță a căzut în apă, a fost lovit de un val și s-a rănit la genunchiul la care acum a fost operat.

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies