Andra, mesaj îngrijorător! „Nimic nu mai e la fel”

Share

Andra a transmis de curând un mesaj îngrijorător prin intermediul contului său de Instagram.

Totodată, artista a dorit să evidențieze cât de important este ca toată lumea să stea acasă în această perioadă în care suntem greu încercați.

„Când ne uităm afară, totul pare la fel: iarba a înverzit, magnoliile sunt scuturate de vântul puternic, în casă miroase a zambile…

Dar noi știm că, de fapt, nimic nu e mai e la fel. Suntem îngrijorați și neputincioși. Singura consolare, pentru unii dintre noi, este că suntem în casă cu cei dragi.

Fiți puternici, dragii mei. Pentru ei, pentru cei pe care îi iubiți! #staiacasa ”, este mesajul pe care l-a scris Andra pe pagina sa de Instagram.

Mesajul a fost apreciat de peste 83.500 de fani, fanii fiind cât se poate de impresionați de îndemnul său.

Și în urmă cu câteva zile artista vorbit despre lupta pe care o duc cei din sistemul medical și a tras un semnal de alarmă asupra importanței pe care o are izolarea în locuință.

„Dragii mei, încerc să îmi alung gândurile pesimiste, oricât ar fi de îngrijorător ce se întâmplă.

Fac eforturi să mă gândesc mai mult la oamenii minunați care își oferă timpul sau donează produse sau bani, dar și la companiile care și-au dat seama câtă nevoie are comunitatea de implicarea lor.

Fiecare gest contează! Vă rog din suflet, fiți responsabili”, a îndemnat Andra.

„Ține-ți legătura cu cei dragi prin telefon și prin Internet, nu ieșiți din case.

E singurul mod de a ne proteja, de a încetini răspândirea virusului. Spălați-vă pe mâini foarte bine, dezinfectați suprafețele pe care le atingeți des…

Este important să nu ne expunem inutil, să nu aglomerăm spitalele în această perioadă de criză. Aveți grijă de voi!”, a conchis artista.

Surse: playtech.ro, cancan.ro


Share
Abonează-te pe:Yve.ro news