HomeStiri Mondene Andra, noi declarații despre starea de sănătate

Andra, noi declarații despre starea de sănătate

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 828 views
Andra a dezvăluit succesul reușitei sale pe plan profesional in Stiri Mondene

Zilele trecute, Andra și Cătălin Măruță au fost depistați cu noul coronavirus. După doar câteva zile, și copiii lor au fost infectați, iar acum se află în carantină. Dacă, de-a lungul timpului, Măruță a fost cel care a vorbit despre starea de sănătate, de data aceasta, Andra a fost cea care a stat puțin de vorbă cu fanii.

Andra, noi declarații despre starea de sănătate in Stiri Mondene

„Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul. Noi suntem aici, acasă, în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine”, a spus artista pe pagina sa de Instagram.  Andra, noi declarații despre starea de sănătate in Stiri Mondene

Zilele trecute, tot prin intermediul rețelelor sociale, Cătălin Măruță le-a spus fanilor că, deși se află în izolare, emisiunea tot se va ține, doar că pentru câteva zile va avea un alt format.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor! Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea «La Măruță» continuă, așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Andra, noi declarații despre starea de sănătate in Stiri Mondene

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a declarat prezentatorul.

Andra este o familistă convinsă. În cadrul unui interviu acordat celor de la click.ro, artista a vorbit despre copiii ei, dar și despre cum reușește să se împartă între familie și carieră. „David merge la școală, într-adevăr, dar e în clasa pregătitoare, deci nu are teme de făcut. Ne povestim, desigur, ce am făcut, ne jucăm, luăm cina împreună. Evei îi place să îi citesc povești, David preferă oricând să construim un joc de Lego. Eu și Cătălin ne împărțim sarcinile astfel încât să stăm fiecare cu ambii copii și, pe cât se poate, să vorbim și între patru ochi. E o atmosferă foarte simpatică, nu e niciodată liniște, râdem, cântăm, ne jucăm, ne mai certăm pe o jucărie, o luăm de la capăt”, a mărturisit membra juriului de la PRO TV…

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed