Home Stiri Andra, scoasă din sărite de un gest de-al lui Măruță: „Mă enervez”

Andra, scoasă din sărite de un gest de-al lui Măruță: „Mă enervez”

autor Mirela
Data publicării: Data actualizării: 331 views 3 minute timp de citit
  • Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de aproximativ 15 ani, iar relația lor este luată ca exemplu de multe persoane.
  • În cadrul emisiunii lui Măruță, artista a spus ce o deranjează foarte mult la soțul ei.
  • Prezentatorul face un gest care nu îi face deloc plăcere Andrei.

Recent, Andra a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a fost supusă unui test. Cei doi au trebuit să răspundă unor întrebări, astfel încât să se demonstreze cât de bine se cunosc unul pe celălalt. În urma unei întrebări la care a trebuit să răspundă, Andra a scos la iveală un amănunt pe care nu îl poate suporta la soțul ei.

„Ce faceți? De ce? Vreau să fiu binedispusă, ca să nu mă enervez. Știi cum e? Eu, de curând, mi-am pus un aparat, niște gutiere, pe care nu le port tot timpul, deși ar trebui să le port 22 de ore din 24. Ei, atâta stă el pe telefon. Cât ar trebui să port eu aparatul”, a spus Andra la Pro TV.

Andra a spus cum a reușit să facă relația să dureze 16 ani

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe.

Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos”, a spus Andra pentru cei de la viva.ro.

Artista spune că Măruță este persoana potrivită pentru ea

„Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani. Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună, când avem alte familii în jurul nostru. Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine. De aceea sper să ajungem chiar la adânci bătrâneți unul lângă celălalt”, a mai spus Andra.

Sursa

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies