HomeStiri Mondene Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat fetiţa!

Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat fetiţa!

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 1,4K views
https://yve.ro/wp-content/uploads/2015/10/11760130_1160784007268512_918099591550545923_n_568x640.jpg

Andra şi Cătălin Măruţă şi-au botezat fiica la Biserica „Sf. Fanurie“, din Bucureşti. Micuţa, ce poartă numele de Eva Maria Ioana, a fost îmbrăcată ca o adevărată prinţesă!

andra poza 1

andra poza 2

Botezul, ce a avut loc la aceeaşi biserică unde a fost creştinat şi David, va fi urmat de o petrecere unde sunt aşteptaţi peste 300 de invitaţi.

„Ne-am propus să organizăm un botez unde să fim alături de prieteni şi familie. În consecinţă, va fi un eveniment cu multă lume! Noi avem mulţi prieteni, rude, deci ar fi total nerealist să ne propunem un botez restrâns. S-ar supăra toţi pe noi. Fetiţa va avea aceiaşi naşi ca şi David. E vorba de Arpi şi Ane, prietenii noştri buni, care sunt ca o familie, fac parte din viaţa noastră, din sufletul nostru. Cred că sunt cei mai potriviţi oameni pentru creştinarea fetiţei noastre, ei ne cunosc perfect, împărţim atâtea stări şi amintiri, deci ştiu sigur că gestul lor e pornit din inimă“, a declarat Andra pentru unica.ro.

Evenimentul va fi unul cu mult stil, având în vedere că totul a fost plănuit până la cel mai mic detaliu.

„Cătălin, dar şi fiul lui, David, vor avea costume asemănătoare create de Filip Cezar, iar Andra şi fiica sa vor purta rochii aproape la fel, ca şi mama Andrei şi a lui Cătălin Măruţă. Creaţiile, accesoriile şi încălţămintea se ridică la aproximativ 20.000 de euro”, a declarat o sursă pentru ziarulring.ro.

Se pare că pentru acest botez, Andra şi Cătalin Măruţa au plătit în jur de 70 de mii de euro.

andra poza 3

andra poza 4Sursa foto: facebook.com

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed