Home Stiri Andra și prima operație estetică

Andra și prima operație estetică

autor Buinoschi Andreea
119 vizualizari

Andra a reușit să încingă spriritele pe Instagram, după ce a postat o poză în care apare machiată. Deoarece nasul ei era mult mai subțire, fanii au crezut că a apelat la medicul estetician, dar, de fapt, totul era rezultatul mâinilor iscusite ale make up-artistei.

2

Deși foarte multă lume a apreciat-o, deoarece, cu ajutorul acelui machiaj, părea să fi dat timpul înapoi, un internaut a spus că este bătrână, iar acela a fost momentul în care oamenii au început să reacționeze negativ. „Am spus că e bătrână, dar nici adolescentă nu este. Tocmai în această poză e foarte întinerită zici că este o adolescentă. Mie îmi place mult. Iar bătrânețea dă peste toată lumea dragă, în caz că vrei să presupui că am jignit în vreun fel, eu cred că Andra este o doamnă asumată de vârsta ei și va rămâne frumoasă mereu. Dar, mna, fiecare înțelege ce vrea și când nu are ce face mai comentează peste alții, judecând fiecare cuvânt. Eu nu am făcut decât să apreciez, că nu am fost extrem de explicită la fiecare cuvânt asta ține de mentalitatea și gândirea fiecăruia”, a spus tânăra, motivând că mesajul său a fost înțeles greșit.

3

Pe de altă parte, o mulțime de persoane au complimentat-o. „Te-ai operat la nas? Sau este machiajul? Nu-mi dau seama ….parcă nu mai seamănă cu tine ….ești superbă cu nasul așa …dacă l-ai operat într-adevăr”, „Woowww .. you look like Jennifer Lopez in this picture”, „Doamne, ce perfect îți vine acest machiaj! De acum încolo așa să te faci @emauta e cea mai tare”, „Ești supeeeerbă, atingerea Emei pe chipul tău frumos are un rezultat woooow. Parca te-a întinerit”, au fost câteva dintre comentariile lăsate la poza artistei.

4

Așadar, Andra nu s-a lăsat pe mâinile medicului estetician, ci pe ale Emei Uță, care a reușit să îi scoată în evidență cele mai frumoase trăsături.

Sursa

 

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies