HomeStiri Mondene Andra, victima bullying-ului în mediul online: „Sunt o fire sensibilă”

Andra, victima bullying-ului în mediul online: „Sunt o fire sensibilă”

autor Andreea Monica
Data publicării: Data actualizării: 965 views
Andra, victima bullying-ului în mediul online „Sunt o fire sensibilă” in Stiri Mondene

Andra a acordat, de curând, un interviu pentru cei de la viva.ro și a vorbit despre problemele pe care le are atunci când vine vorba de bullying. Artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre această experiență mai puțin plăcută.

Andra, victima bullying-ului în mediul online „Sunt o fire sensibilă” in Stiri Mondene„Am fost și cred că sunt și acum, ca persoană, expusă publicului. Totuși, am o personalitate care mă face să nu observ răutățile și foarte puține ajung la mine cu adevărat. Am un mod de a fi, privesc mereu înainte, îmi văd de drumul meu, dar nu sunt de piatră, desigur. Oamenii aruncă vorbe cu mare ușurință, mai ales în online, când ei sunt în fața unui ecran și nu simt că îi costă nimic, nici nu văd privirea omului rănit.

Andra, victima bullying-ului în mediul online „Sunt o fire sensibilă” in Stiri MondeneSunt o fire sensibilă, dar nu prea pun la suflet aceste vorbe, iar dacă mă afectează, vorbesc cu cineva apropiat, de obicei, cu Cătălin, și mă încurajează imediat, îmi spune că oamenii vor să rănească pentru că sunt ei furioși sau nefericiți, că nu are legătură cu mine agresiunea lor.

Mă gândesc adesea la lucrurile pe care le discutăm chiar și acum, la profesia mea, relația mea de cuplu, la familia mea, la lumea în care trăim. Mereu îmi propun ca, prin ceea ce fac, să influențez în mod pozitiv viața mea, dar și a celor din jurul meu.

Andra, victima bullying-ului în mediul online „Sunt o fire sensibilă” in Stiri MondeneDin dragoste pentru muzică, voiam să urc mereu pe scenă. Încercam să nu ratez niciun concert sau niciun concurs. Nu a fost deloc ușor, mergeam cu tatăl meu peste tot, băteam toată țara din nord până în sud și de la est la vest, cu trenul sau cu autocarul. Ne era cald sau frig, adormeam cu bagajele în brațe, dar nimic nu m-ar fi făcut să renunț și nici nu regret nimic. Am învățat multe din aceste experiențe și m-am hrănit din relația cu publicul, am fost foarte conectată la cei din fața mea, atentă la reacțiile lor”, a spus Andra pentru cei de la viva.ro…

Sursa

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed