Home Stiri Andra vorbește despre problemele de sănătate cauzate de infectarea cu noul coronavirus

Andra vorbește despre problemele de sănătate cauzate de infectarea cu noul coronavirus

autor Buinoschi Andreea
408 vizualizari

În urmă cu mai bine de o săptămână, Andra și Cătălin Măruță au anunțat că s-au infectat cu noul coronavirus. Cei doi se află în izolare alături de cei doi copii ai lor, care au fost și ei testați pozitiv. Soții își țin fanii la curent în ceea ce privește starea lor de sănătate.

„Deocamdată sunt așa, pe voce de cap, pentru că nu am voie să fac un efort prea mare. Dar muzica mă binedispune și mai cânt așa, în gând. Dar abia aștept să vă cânt, sunt nerăbdătoare să mă văd cu trupa, să cântăm, să vă spun ce am pe suflet, că am adunat foarte multă emoție pe care o să o pun în muzica mea”, a declarat artista pe pagina sa de Instagram.

Mai mult decât atât, cel care este mai avantajat este prezentatorul de la PRO TV, care reușește să treacă peste virus mult mai ușor.

„Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa, voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de susținere”, a spus Măruță pe rețelele sociale.

Andra este apreciată pentru foarte multe lucruri, printre care și familia pe care și-a întemeiat-o. În cadrul unui interviu acordat pentru cei de la transilvaniareporter.ro, Andra vorbise despre relația pe care o are cu tatăl copiilor săi. „Nu-mi găsesc cuvintele să spun câte calități are. Simt că el este jumătatea mea și că el e omul care reușește să-mi facă inima să tresare de fiecare dată când îl văd. Așa că mai mult de atât nu știu ce aș putea să spun. Este omul, știi cum, ți se taie respirația, pur și simplu. El este cel cu care vreau să fiu mereu, el simte la fel, suntem, deocamdată un trio perfect, cu David al nostru, ne simțim extraordinar de bine și sperăm să vină și o surioară. Chiar e multă dragoste la noi în familie și Doamne ajută să rămână așa, pentru că, vezi tu, într-o lume în care sunt foarte multe ispite, noi ne-am ținut pe picioare și sperăm și ne rugăm la Dumnezeu să ne țină cu picioarele pe pământ și să rămânem la fel”, declarase artista pentru sursa menționată anterior…

Sursa

Sursa

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies