HomeStiri Mondene Andra vrea să slăbească. A început dieta

Andra vrea să slăbească. A început dieta

autor Elena Yvette
Data publicării: Data actualizării: 999 views
andra-vrea-sa-slabeasca-a-inceput-dieta

Andra își dorește să fie mereu pe placul fanilor ei și pentru asta are grijă de felul în care arată. Din acest motiv a decis că e timpul să piardă câteva kilograme în greutate și a început dieta.

Andra vrea să slăbească. A început dieta

Artista Andra Măruță nu mai este mulțumită de felul în care arată. Îndrăgita cântăreață a mărturisit că își dorește să mai topească vreo patru kilograme. Se pare că aceasta se pregătește în aceste momente pentru spectacolele pe care urmează să le susțină.

Informația a venit chiar de la artistă, care a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre regimul pe care îl urmează deja de mai mult timp. Ea a mai precizat că deși este o mare pofticioasă, se străduiește să se abțină de la anumite alimente pentru a ajunge la silueta pe care și-o dorește.

„Eu sunt pofticioasă. Nu mai mănânc dulciuri, nu mai mănânc pâine, nu mai beau sucuri acidulate. Am ambiție și vreau să slăbesc patru kilograme”, a declara artista în cadru emisiunii TV.

Andra este printre cele mai îndrăgite artiste din România la momentul actual, având numeroși fani care o susțin. Aceasta nu a avut niciodată o talie de viespe, și nici nu și-a dorit, dar nici nu a exagerat vreodată. A preferat să poarta haine potrivite, în special bluze și rochii decoltate, pentru a ascunde acest lucru…

Ea este căsătorită de mai mulți ani cu Cătălin Măruță, care este prezentatorul unei emisiuni TV. Aceștia au împreună doi copii, un băiat și o fetiță: David și Eva. Andra a devenit cunoscută încă din adolescență, când a început să cocheteze cu lumea muzicală. A scos numeroase melodii care au ajuns rapid în topurile naționale.

Abonează-te pe:Yve.ro news
Loading RSS Feed