Home Stiri Andreea Antonescu a dat cărțile pe față despre motivele care au dus la divorț. Ce a spus despre Traian Spak

Andreea Antonescu a dat cărțile pe față despre motivele care au dus la divorț. Ce a spus despre Traian Spak

autor Negriu Elena
223 vizualizari

Divorțul este iminent pentru Andreea Antonescu și Traian Spak, iar vestea a venit ca un trăsnet asupra fanilor care doreau ca totul să fie doar un zvon urât.

2

Din nefericire, cei doi s-au despărțit și nu mai este rost de împăcare, deși au un copil împreună, pe micuța Sienna. Andreea Antonescu a rămas în România, iar fostul ei partener de viață, în Statele Unite ale Americii.

Deși au pornit pe drumuri separate în viață deoarece au avut obiective profesionale diferite, cântăreața și tatăl copilului ei au rămas în relații bune, aceasta având numai cuvinte de laudă la adresa lui și viceversa.

Invitată într-o emisiune TV, cântăreața a vorbit despre motivele care au dus la eșuarea căsniciei sale, dar a precizat că, deși trece printr-o perioadă dificilă, are conștiința împăcată că a făcut tot ce a ținut de ea.

Aceasta a vorbit foarte frumos și despre Traian Spak.

„Oricum aş încerca, nu ar merge, şi decât să fim doi oameni trişti, ne asumăm, chiar dacă acum este puţin mai greu.

Suntem încă tineri şi, atunci, de ce nu, avem dreptul să fim fericiţi. Şi oricum fetiţa ne va uni toată viaţa. La mine nu a funcționat relaţia la distanţă.

Am luptat foarte mult pentru această relaţie. Bucuria mea a fost că el mi-a spus într-una din discuţiile pe care le-am avut că nu are ce să-mi reproșeze.

Pentru că este conştient că am luptat ca mamă, ca om, să fac tot posibilul ca relaţia mea să funcţioneze.

Mi-am dorit o relaţie care să se termine la finalul vieţii. La mine nu a mers”, a spus Andreea Antonescu în cadrul unei emisiuni de televiziune…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies