Home Stiri Andreea Antonescu despre relația cu soțul său: „Încrederea între noi s-a construit în ani”

Andreea Antonescu despre relația cu soțul său: „Încrederea între noi s-a construit în ani”

autor Elena Yvette
316 vizualizari

Deși în ultima perioadă a circulat zvonul cum că Andreea Antonescu are probleme în căsnicie, aceasta a ținut să infirme toate aceste lucruri, în cadrul unui interviu oferit unui ziar local. 

618x927_1434638938de33a3a9

Relaţia dintre mine şi Traian merge la fel de bine ca la început. Acum mă simt mai îndrăgostită de el ca niciodată. Nu mă întreba de ce, că n-am habar. Am fost în SUA şi am revenit la sfârşitul lui februarie. Trebuia să mă întorc mai devreme, dar mi-am prelungit vacanţa tocmai pentru a mai sta împreună. În ţară înregistrez noi melodii, pun totul la punct şi mai plec o lună acolo… Relaţia noastră se consumă, cu discreţie, de 11 ani încoace… Se poate ajunge la anumite discuţii urâte sau la înşelare, dar asta se poate întâmpla şi când locuieşti tot timpul împreună. E vorba de încredere şi de respect. Încrederea între noi s-a construit în ani. Eu îmi doresc să fim împreună şi el, dacă îl întrebi, la fel. Dar n-ai de unde să ştii ce se întâmplă pe viitor, a declarat Andreea,  pentru ziarul local.

În ceea ce privește relația cu prietena sa, artista Andreea Bălan, frumoasa mămică a mărturisit:

 „Ultima dată am vorbit înainte să plec în SUA, în decembrie 2015. Nu stăm toată ziua la telefon. Ea comunică mai mult cu mama mea pentru că Siena e la ea, în Galaţi, iar eu merg săptămânal la ele. Atunci Andreea îi trimite cadouri, o sună şi vorbeşte cu Siena. Eu şi Andreea nu avem genul de relaţie cu telefoane zilnice, cafele şi ieşit în oraş. La noi a fost întotdeauna bazată pe momentele grele prin care am trecut separat. Când i-a fost greu, m-a sunat, a venit la mine şi am stat nopţi întregi până la cinci-şase dimineaţa. Când mi-a fost greu, am sunat-o şi tot aşa, ne-am întâlnit, am stat şi ne-am sfătuit; suntem pe principiul „prietenul la nevoie se cunoaşte”. Când are de mers în SUA, vine fără probleme la noi, ne vedem acolo, nu suntem genul care să ne pupăm toată ziua. Nu stăm să ne linguşim aiurea…”

andreea-antonescu-din-nou-in-playboy-exclusiv-devoratormondenro2

61600519

Surse foto: 1616.ro; devoratormonden.ro; a1.ro

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies