Home Stiri Andreea Antonescu, dezvăluiri inedite despre relația ei cu Ștefan Manolache: „Nu înțeleg de unde a apărut acest…”

Andreea Antonescu, dezvăluiri inedite despre relația ei cu Ștefan Manolache: „Nu înțeleg de unde a apărut acest…”

autor Negriu Elena
279 vizualizari

Andreea Antonescu trece printr-o perioadă mai puțin plăcută, întrucât este afectată de mai multe știri false care circulă pe seama ei.

2

După ce a circulat zvonul că s-ar fi despărțit de iubitul ei, cu care este de aproximativ o lună, în urma despărțirii de Traian Spak, Andreea Antonescu a răbufnit și a spus lucrurilor pe nume.

 

Artista a negat faptul că s-a despărțit de Ștefan Manolache și a precizat că nu înțelege de unde a apărut această știre falsă.

3

„Nu înțeleg de unde a apărut acest fake-news. Adică, cine și de ce ar avea interesul să spună că între mine și Ștefan sunt probleme?

Adevărul este altul, cu totul altul. Și, ca să îi liniștesc pe unii, le pot spune că totul este foarte bine între mine și Ștefan, nu ne-am despărțit, nu ne-am certat, suntem împreună.

4

Mai mult chiar, Ștefan se înțelege bine și cu Sienna, iar relația noastră este una și de amiciție, nu doar de dragoste”, a declarat Andreea Antonescu pentru Wowbiz.

„Nimic nu este, vreodată, perfect. Dar, trebuie să recunosc, suntem compatibili.

Este un bărbat implicat, așa că nu văd de ce ne-am despărți, așa cum spun unii”, a adăugat cântăreața.

Andreea Antonescu a clarificat situația și în privința lui Traian Spak, oferind detalii despre relația lor actuală.

„Nu am divorțat, nici nu o voi face anul acesta din cauza birocrației, dar asta nu înseamnă că mă ascund când vine vorba de relația pe care o am cu Ștefan.

Avem o relație normală, totul e bine, pentru moment, între noi.

Faptul că, uneori, avem și alte obligații, eu merg la evenimente, el este la muncă, nu înseamnă că suntem separați…”, a mai spus Andreea Antonescu.

„Sunt persoana care nu caută. Nu căuta pentru că vei găsi, ce rost are?

Întotdeauna, de fiecare dată când am fost în țară, am avut foarte multă treabă.

N-am stat să mă gândesc la alte lucruri, n-am stat vreodată să îl sun pe Traian, să îl controlez, să văd unde e, cu cine e, de ce e, nu am stat să îi caut în telefon și nici nu aș face așa ceva…

Nu am simțit lucrurile astea… Și dacă s-ar fi întâmplat , eu, una, nu am aflat și nici nu aș vrea să știu…

Binevoitori au mai tot fost pe lângă mine care mi-au sugerat, care au încercat să îmi transmită, dar nu am stat să îi ascult.

Nu vreau, atât timp cât mi-e bine, nu are rost să îmi complic viața, îmi plac lucrurile simple, în general…”, a continuat vedeta.

„Nu mai avem aceleași visuri și drumurile noastre nu se mai intersectează.

Decât să fim doi oameni triști într-o relație prefer să fim doi oameni fericiți care sunt prieteni și care știu ce scop au în această viață: Sienna.

Noi ne înțelegem foarte bine în continuare… (…)

El nu cred că este la fel de împăcat cu această despărțire și… (…) Pentru bărbați este ceva mai dificil, culmea, am remarcat acest lucru.

Bărbații suferă mai mult decât noi, femeile…”, a încheiat Andreea Antonescu…

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

YVE.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!